Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MM22

Jestem w Ciąży a chłopak mnie zostawił

Polecane posty

Nie dla kazej kobiety to musi być takie oczywiste, że facet ją oszukuje! Najwyrażniej dla was też skoro są laski które potrafią was doprowadzić do ruiny nim się obejrzycie.Historia zna wiele przypadkow męskiej naiwnosci i pozwolenia sobie na tzw. zrobienie w bambuko:). żona poszla z sąsiadem a jeleń zarabial na bielizne którą sasiad z zony zrywal, zycie.

Być moę nie potrafisz sobie tego wyobrazić ale sa na świecie ludzie ufni i mający wiarę w czlowieka, młodzi i nie zniszczeni jak ty. Nadąższ?

Życie. Oczywiście że to działa w obydwie strony. Ja osobiście nie wierze w uczciwość i milość aż po grób - nie te czasy i nie te realia. Dlatego wychodze z złożenia że lepiej byc oszukujacym niż oszukiwanym - w najgorszym razie bedzie remis. Ja gdybym się teraz wpierdolił to na bank dalbym noge z kraju.

załosny jestes wiesz;-) i czym ty sie chwalisz? naprawde masz byc z czego dumny. pewnie bozia cie sprzetem pokaznym nie obdarzyła i tak sie dowartosciowujesz biedaku;-)

Gość jolara
Ciekawe jak strasznie się diabłowi w życiu nie powiodło że ma tak głęboko zakorzenioną potrzebe gnojenia wszystkich na około którym się coś nie udało?

A ja diabła rozumiem. Sam jestem w sytuacji, w której dziecko by mi bylo conajmniej nie na rękę i ale zanim bym zwiał dalbym dziewczynie wybór. Jeżeli by zdecydowała nie po mojej mysli to niemialbym wyboru.

kpiarz prosze Cie, weź sie w końcu naucz,że "nie" z czasownikami piszemy osobno! :D Sam jestem w sytuacji, w której dziecko by mi bylo conajmniej nie na rękę i ale zanim bym zwiał dalbym dziewczynie wybór. Jeżeli by zdecydowała nie po mojej mysli to niemialbym wyboru. nie po Twojej mysli mówisz...? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ciekawi mnie ile diabeł masz
lat. bo jeśli jesteś powyżej 30stki, to cienka dupa z ciebie, i tyle.żałosny dzieciak. mój brat, jak Ty to pięknie określasz, wpier****ł się w ciąże z dziewczyną, jak miał 24 lata, byli wtedy razem 2 lata. i jakoś nie dał nogi za granice, tylko poszukał DODATKOWEJ PRACY bo jedną już miał. I teraz ma szczęśliwą rodzinę, a nie chowa się po kątach jak ty buś to robił. autorko - trzymam kciuki za Ciebie!!

Gość a ja swoje i tak wiem
skoro diabeł pisze same głupoty to skąd tyle samotnych mlodych mamuś? bociany je tak licznie odwiedzają? czy poprostu rozdają bezmyslnie wierząc w magię usłyszanego "kocham cię" ?????

Gość jolara
Wiesz co kpiarz to zanim prześpisz się z dziewczyną to zastanów się czy to po jej myśli. Ale to szczyt głupoty i szowinizm straszny Dałby dziewczynie wybór a jak nie po jego myśli to zachowa się jak tchórz i ma wszystko w d*** wspólczuje twoim przyszłym dzieciom

Gość ciekawi mnie ile diabeł masz
jolara - tacy jak kpiarz i diabeł wcielony nie będą nigdy mieli dzieci - dlaczego? - bo to żałosne dupki którzy w łóżku są kiepscy oj kiepscy, i tak się tutaj tylko dowartościowują. ... :D :D

Gość przezoornaa
kpiarz i wcielony diabeł po prostu nie wierzą w miłość, dla nich nie istnieje coś takiego jak dobroć, odpowiedzialność za swoje czyny i za drugą osobę oraz bezinteresowna pomoc:O PRzypuszczam, że nigdy się nie zakochali, zależy im na zamoczeniu chuja a jak coś się sypie spierdalają zamiast po męsku i po ludzku stawić czoła i naprawić swoje błędy.. Współczuję im, muszą mieć płytkie życie, są niezdolni do uczuć wyższych i niczego sobą nie prezentują....

Gość jolara
W sumie możesz mieć racje to taki ich sposób dowartościowania

Gość mioim zajebiście skromnym
Diabeł reprezentuje mimo wszystko liczną grupe facetów i to co pisze jest po części prawdą - wiele dziewczyn ulega durnym historyjkom a potem obwiniają innych za brak własnego rozumu

Gość przezoornaa
zastanówcie się obaj jak chcecie zakończyć swoje życie? czy chcecie zakończyć swoje żyice jak bohaterowie, zdolni do szlachetnych czynów czy chcecie skończyć we własnych odchodach z palcem w dupie gdzie nikt nie będzie się wami przejmował....???

Gość Ale jak tak można
Jak można iść z szefem do łóżka i naiwnie wierzyć że to sie uda? W zyciu bym tak nawet nie pomyślała. I to jeszcze o tyle starszym . . . Przecież wiadomo, że prędzej czy później by ja dla mlodszej zostawił bo jak widac on lubi mlodsze a ona kiedyś się zestarzeje :( Boże, niektóre panny to naprawdę we wszystko wierzą jak głupie . . .

Gość jolara
Ja wiem że jet pełno takich naiwnych ale jak to mówią każdy uczy się na swoich błędach i trzeba wykazać się dużą odwagą i poczuciem odpowiedzialności w różnych ciężkich sytuacjach życiowych a nie spie****** za każdym razem bo to co się dzieje jest nie po ich myśli ale po ich myśli było wcześniej jak się bawili jak trzeba być dorosłym to lepiej zwiać bo przecież po co sobie życie komplikować

Jak my chcemy skończyć??????? Przeciez to nie my jesteśmy byłymi kochankami szefa !!!! To nie my jesteśmy w ciąży i to nie my jesteśmy bez pracy!!!

Gość jolara
Bo wy macie fiuty które wam w tym niestety przeszkadzają ;) A szkoda jakbyście sami byli w takiej sytuacji to byście inaczej gadali

Gość kiepski znachor
Z tego co ja sie znam na medycynie to juz dawno wymyslono "lekarstwo" na ciąże właśnie dla dziewczyn w takiej sytuacji - ale może się nie znam

Gość mam odpowiedź na wszystko
MM22 WYGLĄDA NA TO,ŻE JESTEŚ NAIWNA ALE W TWOIM WIEKU TO JESZCZE NORMALNE :)) A powiedz coś więcej o tym tatuśku, mówisz firmę miał? jaką? Nie możesz się poddać - samemu też można wychować dziecko a jego o alimenty -od razu pozew o 2 tysiące proponuję

Gość gdshkjlmdvsjbhn
Dletego faceci mogą się bzykac na lewo i prawo a baby nie :) My do domu bachora nie przyniesiemy a wy i owszem :) P.S. Reklamacje prosze kierowac do stwórcy (podobno jest wszedzie)

Gość jolara
iepski znachor pozostawie to bez komentarza

Gość przezoornaa
ja was pytałam jedynie o wybór w jaki sposób chcecie przejść przez życie: czy będziecie odpowiedzialni za swoje czyny czy też będziecie skurwysynami wykorzystujący kobiety.. Bo autorka moim zdaniem została perfidnie wykorzystana, tacy "faceci" jak jej chłopak zrobią wszystko żeby mieć darmowy seks, a więc systematycznie będą prać mózg drugiej osobie żeby osiągnąć swój cel... gówno z was nie faceci. Dlaczego autorka miała by być naiwna? Ma prawo do szczęścia i miłości i do bycia kochaną, każdy z nas ma takie prawo - tylko niektórzy są tchórzami i krzywdzą ludzi

Gość jolara
Prawdziwy facet to taki który jest odpowiedzialny za swoje czyny a cała reszta to dzieci bawiące się w facetów