Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiterkoweLiterki

Smutno, nudno i w ogole bezsensu

Polecane posty

Buu :( Strasznie mi dziś... muszę się gdzieś wyżalić :P Mąż wyjechał na miesiąc i jakoś tak smutno się dziś zrobiło... Z wielką chęcią bym gdzieś wyszła ale gdzie tu iść w 8 miesiącu ciąży? :( Pozostaje tylko siedzieć w domu, a nudno strasznie buuuuuu Ma ktoś też dziś taki smutny i nudny dzień???

Gość szczery do bólu a
leń sie dalej a dupa rośnie bedziesz strasznie gruba jeśli juzż nie jesteś nio ale to wszystko wina ciąży buahhhahah ps. współczuje mężowi

O moją grubość nie musisz się koleżanko nie miła :P martwić ;) bo wszystko jest w jak najlepszym porządku :P :P :P chociaż nie powiem kilka kilo jest za dużo ale po porodzie się zrzuci :D :)

Gość ja mam taki podły dzień

ale w związku z tym z Cię nie pocieszę - sama potrzebuję jakiejś dobrej duszy..

Gość gość
Smutny dzień dziś to dlatego taki nastrój :)

chyba, że połączymy siły.. Wyżalić się zawsze możesz

Długo by pisać, to większy problem. Mania ma chyba rację, że brak słońca to pogłębia

Łiiiiii tam, co się przejmujesz, to tylko gorszy dzień:) Będziesz miała dzieciątko - to już chyba powód do radości, prawda? Mnie dzisiaj napierdziela głowa, spać się chce, a muszę siedzieć do 18 w pracy... i chciałabym przytyć trochę a nie wiem jak - w wakacje mam ślub i nie chciałabym wyglądać jak patyk w sukience:P Będzie git!

Literkowe, czekasz na chłopca czy dziewczynkę?

ale patologia - Oj tak dzieciaczek to już powód do radości :) ale jak tak samej na miesiac się zostaje to i tak smutno trochę :) A Ty jedz dużo słodyczy i kalorycznych rzeczy :D :D :D :)

Fajnie :) Doskonale Cię rozumiem - zostać samej na długo w takiej sytuacji to nic przyjemnego. Ale nie martw się - szybko zleci, minie.

No ja właśnie jem jak dzika i nic... może trochę urlopu wezmę i się pobyczę:P Faktycznie, słońca dzisiaj mało, to nastrój do doopy. Ale będzie lepiej. Ważne żeby dzieciaczek był zdrowy. Ważne żeby podejmować decyzje. Ważne żeby mieć świadomość, że chociaż mamy jedno życie, to każdy dzień może być początkiem. Ale się filozoficznie zrobio:D pozdrawiam Was, kobitki

Gość gość
No u mnie też nudno chłopak poszedł na działke z tatą i nudze się

Dzięki, Ale Patologia :)

Pewnie szybko zleci ale tyle rzeczy przede mną... remont w trakcie, wszystkie przygotowania ehh ale jakos bedzie :D :) Filozoficznie ale jak, że mądrze :D I coś w tym jest. Nie ma co się dołować bo zawsze może być gorzej... ;)

Właśnie dzwoniła koleżank czy byśmy się nie spotkały :D więc uciekam :) zawsze jakaś rozrywka :) Ale jak bedziecie to wieczorkiem się tu odezwe i z chęcią pogadam :) :) :) :) :)

To tylko dzisiaj tak.. Masz rację, nie ma co. Jakoś to będzie, chociaż mój dół już się ciągnie. Wszystko niemiłe kiedyś się kończy.