Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa96

wiosna=dieta!

Polecane posty

Idzie wiosna:) (i chwała panu za to ;p) mam do zrzucenia ok.5-6 kg. przez zimę niestosowałam nic, musze sie przyznac ze nawet bardzo sie zaniedbałam;/ więc zaczynam od poniedziałku.29.0310r. Jeśli ktoś chce się przłączyć to zapraszam:)

Gość zakietować
ja też bym chciała ale bez odchudzania :P ale mam nadzieje że się uda

Zamierzam najpierw zrobic zakupy 1. płatki owsiane 2. siemię lniane 3. czerwona,zielona herbata 4.wdoa mineralna 5.orzechy wloskie 6.jogurty naturalne 7.cynamon 8. jabłka (dużooo ;pp) to na pewno bedzie codziennie się pojawiało, zaczynam od owsianki, potem w szkole jogurt+woda/sok+ jabłko. wdomu na obiad lekka sałatka np. pekińska z sosem czosnkowym (naturalny jogurt z czosnkiem i przyprawami) plus warzywa i chuda pierś z kurczaka.(chociaż nie lubię miesa) po 19 nie jemy, tylko pijemy :));p w ciagu tygodniu nie jem slodyczy, unikam tłuszczy nasyconych, kiełbas, i przedewszytskim nie jem białego pieczywa. ! to podstawy zobaczymy co z tego wynkinie ;P + ćw. bede robić 10x3 serie brzuszków bo głównie chodzi mi o małą oponkę . :)

wystarczy mieć tylko silna wolę i nie myśleć o tym jak o DIECIE. niezamierzam chodzić głodna, bo nie o to chodzi poprostu ja zawsze z lenistwa i nudów jadłam ;p a to ŻLEEEEEEEEEEE :PPP

Gość zakietować
te zdjęcie to chyba z satelity zrobili

Gość hrrrrrrrrrrr
tez chce zrzucić...;/