Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta 30 lat

Bilans zdrowia dziesięciolatka

Polecane posty

Gość edyta 30 lat

Cześć dziewczyny. Mam do was pytanie. Byłam wczoraj z moim 10 letnim synem Kacprem na bilansie zdrowia w ośrodku zdrowia. Wszliśmy do pani doktor. Zaczęła go badać. Nic mnie nie zdziwiło do czasu aż zaczęła mu badać siusiaka, najpierw zbadała jądra, a później (to mnie zdziwiło) wzięła z grzejnika kuchenną ścierkę (takiej jak ja w kuchni używam do wycierania rąk) i chwyciła mu napletek i kilkakrotnie go zsunęła. Bardzo mnie to zdziwiło myślałam że chciała sobie wytrzeć ręce a nie siusiaka naciągć. Ja też synowi regularnie naciągam al gołymi rękami. Niemyślałam że ona zrobi to wten sposób. Dziewczyny jeżeli mieliście podobne lu takie same problemy to proszę o odpisanie mi na forum.

Gość taki kraj
może się brzydziła?? ty to co innego to twój dzieciak. ja bym uważała na jej miejscu...chociaz mogła założyć rekawiczki po prostu. ale w ogóle nieźle obrzydliwe to :D

Gość mama z gdyniiiii
Idiotka z tej lekarki ! !! Od czego ma do cholery jednorazowe rękawiczki ?????? ścierą :O:O

Gość taki kraj
no lekarka nie może się brzydzić. niestety taki jej zawód... ale ja bym się brzydziła... ej serio 'naciągacie' waszym synom tak jak to okresliła autorka?/ :)

Gość mama z gdyniiiii
Ja nie naciągam choć ma 3,5 roku. Na bilansie dwulatka lekarka mając założoną rękawiczke spradziała czy nie ma problemu. Wszystko ok więc ja nie naciągam. Synek czasem jak siedzi w wannie to sobie sprawdza :D :P ciekawość na niego taka weszła :D