Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła/załamana/smutna

w co on gra??

Polecane posty

Gość zła/załamana/smutna

jest mi strasznie przykro. siedze zaryczana. dlaczego? gdy wczoraj wróciłam z pracy, pojechalam na zakupy, w centrum handlowym zobaczyłam faceta z którym spotykam sie od jakis 3 miesiecy, ale on mnie nie widział, a co ja zobaczyłam? ze szedl z jakąs inna, i na pewno nie była to jakas siostra, bo zachowywali sie jak para-szli za rekę, przytulali sie. uciekłam szybko i wróciłam do siebie zaryczna. teraz juz wiem dlaczego on tak czesto ma wyl tel-bo jest z nia, jeszcze sie z nim nie widziałam od wczoraj> wiecie co jest najgorsze? ze byc moze to jego dziewczyna... bo dziwnie sie zachowywał, czyli ze mnie zrobił sobie kochanke, a spotykalismy sie naprawde na powaznie, takie dawał mi pozory. naprawde sie zaangazowałam, on ma teraz tez wył telefon pewnie jest z nia, mam ochote mu wszystko wygarnąc ale naprawde sie zauroczyłam. myslałam, ze takie sytuacje zdarzaja sie na filmach a tu sama jestem w centrum takich zdarzen:-(

Gość Warwik
Masz brutalnego kosza

Gość zła/załamana/smutna
czuje sie strasznie... co ja mu powiem, a zawsze sie wykręcał: kochanie nie mam czasu, obiecuje nadrobimy to...

Gość gytr
Olej frajera i jeszcze mu koło tyłka narób!!!! To jest oszustwo!

Gość zła/załamana/smutna
racja, teraz musze pokazac klase, pomimo uczucia:-( zemsta? hmmm nie mam pomysłu, przeciez mu samochodu nie porysuje

Gość gytr
powiem Ci ze jestem w szoku i nie rozumiem takich facetów...po ... :) cztery litery zawracają? Chcą sie dowartosciować? Zaliczyć kolejną dziewczynę? Bawić sie czyimis uczuciami? Bardzo Ci współczuje i wymysl cos,zeby dosrac temu gnojkowi i zebys Ty tym razem miala z tego satysfakcję!!! Głowa do góry,nastepnym razem bedziesz ostrozniejsza.

Gość zła/załamana/smutna
dziekuje za wsparcie:-) wykazałam sie naiwnoscią, to było zbyt piekne by mogło byc prawdziwe.

Gość gytr
Nie martw sie ,ja tez jestem po takim zwiazku,dlatego jak to czytam to nóz mi sie otwiera w kieszeni ;) Ale da sie z tego wyjsc:P czasu trzeba....

Gość zła/załamana/smutna
czuje sie zdradzona, a jednoczesnie no jakby nie bylo by,łam dla niego tylko kochanką:-( kopnąc w jaja takiego

Gość gytr
Sorki za złosliwośc ale jeszcze moze sie okazać,że to jego żona była...

Gość zła/załamana/smutna
wez mnie nie załamuj, to juz bedzie szczyt wszystkiego. w koncu nie mam pewnosci. co za głupi chuj... po prostu jestem w szoku

Gość gytr
Nic nie czułaś..? Samo to ze wyłącza tel dałoby mi duuuzo do myslenia,a jak czesto sie spotykaliscie?

Gość szszszok
Jeśli ona jest jego dziewczyną, to wystarczy, abyś ją uświadomiła z jakim oszustem się zadaje. i już nie będzie cwaniaczkowi tak wesoło. :D:D:D

Gość zła/załamana/smutna
to nie jest prowokacja. spotykalismy sie roznie co 2 , 3 dni, czasmi co tydzien gdyz miał "duzo pracy"... naprawde wszystko było pieknie wiec na pewno bym sie nie domysliła.

Gość złap ich razem
wygarniesz mu to nic nie zmieni bo on ma ją, zrób tak by ona się dowiedziała to go zaboli bo zostanie na lodzie:).

Gość złap ich razem
zobaczysz, jak ona mu liścia sprzeda na twoj widok to poczujesz satysfakcje! Nie pozwól sobą pomiatać, zniszcz gada!

Gość zła/załamana/smutna
racja!!! biorę sie w garsc, nie jest wart ani mnie, ani tej biednej kobietki, ktora o niczym nie wie. bedzie mi ciezko bo sie przywiązałam ale tak bedzie lepiej, pokaze mu, na pewno przeciez sie odezwie, mysle ze rano dostane słodkiego eska:-) tylko wole mu na zywo wszystko przekazac, przez tel niewygodnie mniejsza satysfakcja

bardzo dobrze dziewczyno ! pokaż frajerowi gdzie jego miejsce :) możesz go jutro zapytać o coś w stylu: i co kupiłeś wczoraj coś fajnego w centrum handlowym? " ;)

Gość zła/załamana/smutna
to jest jakas porazka, miałam takie bojowe nastawienie, a on nawet sie nie odezwał:-( to ja tez sie nie wychylam, czasami tak było, ze milczał, no to czekam.

Gość sersfr4
dziewczyno odwagi! chyba wiesz gdzie mieszka, jak będzie z tą dziewczyną to wyjmij kawę na ławę! się zdziwi, dokop mu , nikt nie zasługuje na to żeby być "ta drugą" współczuję :(

Gość zła/załamana/smutna
ja sama nigdy nie wziełabym sie za zajętego, chce mu dokopac, ale poczekam na sms: kochanie co dzis robimy? umówie sie, a na spotkaniu powiem kilka słow. faktycznie mogłam wtedy podejsc do nich, ale wszystko mnie przerosło. z kazdym dniem uswiadamiam sobie, ze nie jest mnie wart, i jak bardzo jestem naiwna, bo który facet odzywa sie co 2 czy dni?