Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdd

sytuacja na egzaminie na uczelni.Dziewczyna siedzi pisze

Polecane posty

Gość dsdsdd

i facet jej mowi "prosze oddac prace"ona nic nie reaguje nawet nie widac po mimice,on mowi kolejny i kolejny raz.Nadal zero reakcji wkoncu zabiera jej prace stwierdzajac ze "korzysta z pomocy mikroslowkawkocych dlatego nie slyszy"dziewczyna wyszla i nie wiedziała o co chodzi.GOsc podszedl i wzial prace jakby nigdy nic. I tak sie zatsnawiam moze ona miala problem ze słuchem to bylo troche nie fer.Siedziałem koloniej i nic nie widzialam podejrzanego.Moze była w trancsie,przeciez on nie mial dowodow:O

Gość dsdsdd

też tak mam zawsze :D, podczas egzaminów wpadam po prostu w trans :D też miałam podobną sytuacje kiedyś, na szczęście w porę szturchnęła mnie koleżanka i powróciłam do świata "żywych"

Gość to jest do wyjaśnienia
Szkoda, że nie zaprzeczyła. Ale nadal sytuację można po prostu wyjaśnić. W ostateczności pozostają egzaminy komisyjne, stworzone nie po to by pognębić studenta, tylko aby wyeliminować możliwość jakiejkolwiek stronniczości egzaminatora.

Gość towaynealenienajwayniejsye
WEJDŹ NA TĄ STRONĘ I WYKORZYSTAJ SWĄ ŻYCIOWĄ SZANSĘ !!! UWAGA: tylko dla dorosłych!!! ==> http://twojatajemnica.orangespace.pl