Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojdijhd

Dyrektorki Szkół !!

Polecane posty

Gość ojdijhd

Do dyrektorek!! czemu zatrudniacie tylko osoby z rodziny?? lub osoby znane pracownikom? jak to świadczy o szkole, jeśli połowa pracownikow nosi to samo nazwisko :/// wszędzie tylko oszukują...

Ja nie pracuję w szkole, ale u mnie w firmie jedna połowa to rodzina, a druga znajomi tej rodziny. U nas w Polsce tak się załatwia pracę - po protekcji. Niestety, nepotyzm się szerzy.

Gość terefere8686
dokładnie -można się załamać, po co o coś walczyc skoro jest sie bezradnym :/

Nawet w urzędach tak jest - pracowałam rok na umowę na zastępstwo. Na moje stanowisko ogłoszono konkurs, ale zanim został rozstrzygnięty, wszyscy w wydziale wiedzieli, kto obejmie stanowisko. Nie byłam to ja:) Te konkursy zostały wymyślone właśnie po to, żeby uniknąć znajomości, ale Polak potrafi - i to umie obejść.

Gość manelka
Tak jest prawie wszedzie, że raczka rączkę myje, a ten po studiach dalej pracy szuka i co mu z tego, ze ukończyl studia z wyróznieniem? Moja kolezanka pracuje w szkole ponad 20 lat i zatrudniala się normalnie, ale teraz to sa przyjmowani nauczyciele, którzy sa polecani przez kogos, albo maja niebywaly urok osobisty, a nawet lekcji nie potrafią przeprowadzic porzadnie, ani pod względem merytorycznym, ani pod żadnym innym. Ale prace maja!