Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonataka

L4...pytanie...proszę o odp.

Polecane posty

Gość takaonataka

Mam L4 do 2.03.Na pewno będzie kontynuacja. Jesli w poniedziałek 1.03 pojde do lekarza zeby wypiasał mi l4 od 3.03 (sroda) to może tak zrobić? Dziękuje za wszystkie rzeczowe odpowiedzi!

Gość takaonataka
ktos jeszcze?

Jeśli dobrze czytam chcesz zwolnienie OD 3.03 hmm jeśli tak to nie może wystawić ci takiego zwolnienia 1.03 bo moze wystawic jeden dzień naprzód i trzy do tyłu. a ja nawet będąc po terminie miałam wystawione l4 i NIE ma żadnego przepisu mówiącego o tym, że możesz dostać l4 TYLKO do dnia porodu więc walczcie o swoje jak mozesz brać macierzyński skoro nie ma jeszcze dziecka??? nie skracajcie sobie same urlopu macierzyńskiego

może wypisac tak... do dwóch czy trzech dni może wypisac z wyprzedzeniem... ja tak miałam kilka razy

Gość mieliśmy podobnie
nie może wypisać 2 dni do przodu

Ja dostałam zwolnienie od ginekologa ale nie było tam chyba napisane żadne L4 tylko literka B co to oznacza,i gdzie szukac to L4 ??

Gość ojej...ojeje.....
Czy ja dobrze czytam???? :D L4 do końca ciąży??? Dziewczyny napiszcie coś więcej :) Można wypisać L4 do przewidywanego terminu porodu? :) Z góry dziękuję za odp :)

L4 to nazwa zwolnienia lekarskiego i dokladnie druku na którym jest wypisane.!

Gość ojej...ojeje.....
Anulix L4 to inaczej zwolnienie lekarksie.... literka B na zwolnieniu oznacza ciąże :)

Ja termin porodu mam 1.03 al L4 mam wypisane do 12.03 bo prawdopodobnie troche poźniej urodze.