Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana brunetkaaaaa

WEEKEND PRZEDE MNA A JA OCZYWISCIE ZERO PLANÓW - mam tego dosyć

Polecane posty

:(:(:(:(:( mam juz dosyc tego:( kazdy sie cieszy na weekend, ja tez,ale tylko ze wzgledu na to,ze nie musze isc do pracy bo poza tym to ...co weekend mam załamke:( piatek wieczór, a ja zaraz ide spac, jutro wieczorem nic, tylko komp i tyle, niedziela-samotnie:( nawet zadnych zakupów z kumpela czy glupiego spaceru nie mam w planach na weekend, nie mowiac juz o randce bo o tym moge pomarzyc;( w dodatku na Kafe szukalam ludzi z mojego miasta to nikt sie nie odezwał, wiec choc chce kogos poznac zeby spedzac czas - kumpele lub kumpla, plec mi obojetna to i tak d**a:( nikogo nie poznam;( 😭

Gość resistance
"praca czyni wolnym" --pamiętasz? 💤

a takie na południu :)

Gość bvbvb
a ja mam faceta ale znowu nudny weekend mnie czeka we 2 bo nie mamy zadnych wsoplnych znajomych:(

No tak...Miska usmiechnięta i juz jej starczy:)) Jak łatwo pomóc nieraz kobiecie;)

nie Krk;) Katowice;) niestety:( tak bym chciala choć jedna osobę która nadawałaby na tych samych falach co ja :( a Ty kolezanko wyej nie smuć sie;) masz faceta,wiec nawet lezac razem i nic nie robiac bym sie nie nudzila na Twoim miejscu;)

Gość bvbvb
no tak ale jednak spedzanie czasu tylko we 2 nie jest normalne:( nie martw sie, ja tez nie mam znajomych i czuje sie samotna i z facetem sa problemy uwierz mi...bez faceta i z facetem ciezko

blisko Katowic czyli?:)

wcale sie nie targuje;) po prostu jestem ciekawska:P

Gość pokaz fote
pokaz fote czy jestes ładna

przepraszam;) ale wczoraj juz padłam ;) wystrachana? no...moze troszkę;) masz rację:p przyznaję się;) pokaz fote - nie oge bo jestem okropnie okropnie brzydka:P:P:P

o matko, jest tyle rzeczy, które można robić .. można posprzątać chatę, zrobić obiad, poczytać książkę, pouczyć się, posłuchać muzyki, wyspać się, pójść do kina - nawet samemu, żaden wstyd, pójść na zakupy - co wolę robić sama, bądź z mamą lub narzeczonym.. :-)

tak, to jest proste pisac ze tyle rzeczy mozna zrobic;) na przykladzie tego co napisalas- mieszkanie posprzatane, obiad gotowy, zakupy zrobione, ksiazka w trakcie czytania, ale ile mozna czytac non stop;) muzyka ciagle leci w tle;) foty nie pokaze bo zaraz sie zleca wredne osoby co to mi beda pisaly rozne rzeczy a ze jestem podatka na niemile slowa moze sie to skonczyc jeszcze wiekszym dolem:P

hej, ja też z Katowic - może się jakoś zgadamy ? ;) Mam to samo, brak mi czasem ludzi, z którymi mogłabym się spotkać. Oczywiście nade wszystko inwestuję w życie kulturalne, wycieczki, ale nie umniejsza to potrzeby pogadania z kimś :)

pewnie!:) napisz kilka slow o sobie jesli mzoesz:) lub daj maila;) bedzie latwiej;)