Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

moja siostra ma jaskre...

Polecane posty

ma 9 lat :-(, ma ktos z Was jaskre albo ktos z Waszej rodziny? pogarsza sie Wam wzrok? podobno przy jaskrze sie pogarsza a w wielu przypadkach dochodzi do utraty wzroku :-( ja sie boje

jaskra nie jest przypadłością dzieci, co ty pieprzysz, idź spać, bo późno:P

mój tata ma jaskrę i zaćmę, lat 43. Słabo widzi, ale póki co daje radę.

tepa bylam na badaniu u okulistki z mama i z nia i okulistka jasno stwierdzila ze to jaskra i sie pogarsza moja siostra co 2 tyg musi jezdzic do lekarza!!!!! jak sie nie znasz to stul pysk!

Gość trzymajcie mnie
co Ty pieprzysz? Czumu dzieci miałby nie chorować na jaskrę? Fakt jest ich znacznie miej niż dorosłych ale jednak są. W medycynie nie ma rzeczy nie możliwych. Co do siostry. To zależy od tego jak będzie się ciśnienie kontrolowało, przy dobrze dobranych lekach i regularnie stosowanych nie powinno być źle. Lekarz wszystko wam wyjaśni. I z własnego doświadczenia radziłabym poradzić się jeszcze jednego lekarza, bo diagnoza postawiona na podstawie pomiaru "bezdotykowego" często ponoć jest błędna

moja mama ostatnio dzwonila do prywatnej przychodni w naszym miescie gdzie przyjmuje okulistka, ktora leczyla siostre jak ona lezala w szpitalu. w szpitalu mowila ze cisnienie w oku rosnie, ja nie wiem co to bedzie :-(

Gość jaskra.
ja mam 16 lat i też mam jaskrę. miałam wysokie ciśnienie, ale odpowiednie leki powinny je zmniejszyć. teraz mam już b.dobre cisnienie.

Gość ja88r.
a ja mam 23 lata i mam jaskre wrodzona, widze ok ale musze kropic oczy, zeby cisnienie w oczach nie roslo.

Gość gość007
Też mam ten problem, bo chorują moi rodzice i martwię się o nich. Musimy wspierać osoby chore i pozostać silni, nawet silniejsi od nich, bo gdy się załamią, to nasza wiara ich umocni. Ja wierzę, że będzie dobrze i staram się myśleć pozytywnie.