Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchelka1900

Adorator?

Polecane posty

Gość pchelka1900

Hej kobietki. Nie mam dużego doświadczenia z adoratorami bo zwykle jak kogoś znalazłam to na długo. Chodzę na siłownię. Chodzi tam też fajniutki facet. Przez jakieś 2 miesiące byliśmy tylko na "cześć" jak to znajomi z siłowni. Nigdy nie zamieniliśmy ani słowa więcej. Teraz nie chodziłam na siłownię 2 tyg. Byłam chora. Dzisiaj przyszłam po tej przerwie i ku mojemu zaskoczeniu podszedł do mnie owy kolega. Zagadał, że dawno mnie nie było, rozmawialiśmy dość sporo, o wszystkim. Później w trakcie treningu podszedł do mnie jeszcze kilka razy i zagadywał rozmową, pytał, czy teraz będę już codziennie chodziła. Na koniec się przedstawił i powiedział, że widzimy się w poniedziałek (na siłowni rzecz jasna). Wychodząc z szatni mijałam męską szatnię, akurat drzwi były otwarte a on się przebierał. Jedyne co mogłam w tamtej chwili zrobić to słodko się uśmiechnąć, co on odwzajemnił. Myślicie, że jest zainteresowany? a może mi się wydaje? :) Pozdrawiam M.

Gość wieczorowaa sukienkaa
Jeżeli pierwszy zagdał do Ciebie to na pewno cię lubi:) a jak tak wypytywał, czemu Cię nie było..to wiesz widac, że jednak coś więcej. Nie pyta się o kogos na kim nam nie zależy:)