Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaamii

DIETA DUKANA-PROTEINOWA ...start... ZAPRASZAM ZDETERMINOWANE GRUBASKI

Polecane posty

no ale nie moge sie przyznac w domu bo by mnie po d***psku zbili :) jak mi nie przejdzie to musze chyba badania zrobic :((

ciezko jest zaczac...ja sie ociagalam z tymi cwiczeniami...ech ale teraz wpadlam juz w rytm i robie to codziennie i basen 3 razy w tyg:) normalnie dumna jestem z siebie i sie nie poznaje...ta dieta zmienia moje zycie:)

zrob koniecznie badania i wlewaj w siebie mase plynow! wystraszylas mnie tym bolem plecow:( ja pije ok 4 litrow dziennie lacznie....zawsze duzo pilam ...

nie straszcie mnie z tymi nerkami ja pije max 2l a w ciazy mialam problemy z nerkami.moj tata mial dializy bo nery przestaly pracowac normalnie obiecuje poprawe

ja to poczatkująca jestem 8 dni uderzeniowka 3 dni p+w 5 dni -p (obecnie jest 3 dzień) miałam stosowac system 5/3 ale chyba 5/5 jest skuteczniejszy wiec bede tym szla i chyba zdrowszy..

dziewczyny moze czas pomyslec nie tylko o diecie ale i o zrowiu i sie wybrac na badania ????? bo wy juz dlugo jestescie na dukanie. zazdroszcze wam zgubionych kg ;)

mam jeszcze pytanko co do jogurtow owocowych owszem widzialam 0% ale sa z cukrem,znacie jakie sa bez cukru?

ja to poczatkująca jestem 8 dni uderzeniowka 3 dni p+w 5 dni -p (obecnie jest 4 a nie3 dzień) miałam stosowac system 5/3 ale chyba 5/5 jest skuteczniejszy wiec bede tym szla i chyba zdrowszy..

ja jestem od 24.02 i poki co idzie niezle w czwartek planuje badania morfologia,lipidogram,mocznik,kreatynina

ja to tylko myślę żeby mi te kg nie wróciły :(( mam mówi że widać sporą różnice :)

u nas jest AlTI przez T ale zawsze mozesz sprawdzic w olokicznych klepach bo moze w jakims innym tez sa:)

masz duzo mniej do zrzucenia wiec moze isc wolniej.bo u mnie sa poklady tluszczu jak u wieloryba:)

mnie dukan wyliczyl 2 faze do 31.07 ,a ty juz dawno bedziesz w 3.i kto tu ma powod do radosci;)

a mi ten test nie wychodzi bo po operacji schudlam 10 kg i cos tam pisze po franc ale nie wiem co :)

Gość mamamamamaammamaa
mam pytanie do Kami bo super schudlas, naprawde nic zakazanego nie jadlas czy nie pilas? Jakies objawy uoboczne sa? Cwiczysz? a wogole sluchajcie czemu mozna otreby przeciez to weglowodany

ma ktoś moze tą nową książke Dukana na mailu? jeśli tak to prosiłabym o przesłanie :)

mamama schudlam i trzymam sie scisle diety,nie cwicze bo jestem leniuchem i cierpie na chroniczny brak czasu.poki co jestem zdrowa jak rydz:)

Hejkka u mnie dzis 3 dzień...i w związku z tym ma pytanko... czy na poczatku byłyście zmęczone i spiace? i czy po jakims czasi pojawiły sie jakies działania uboczne... pytam bo troche sie boje o nerki, bo miałam 2 razy kolke nerkowa...:( u mnie dziisaj nie najgorzej jedyne co to pic tyle nie umiem i dopiero sie ucze .. miłego popoludnia wam zycze:)

olensja ja nie czulam sie ospala ani nic z takich efektów ubocznych. jedynie co to plecy mnie jakos pobolewaja dzisiaj, mysle czy to nie aby nerki ale pije 1,5 l dziennie a Ty wmuszaj w siebie plyny inaczej nie rob tej diety bo nerki Ci wysiada. Pozdrawiam :)