Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę lepszego

Którego faceta wybrałybyście na moim miejscu?- pomóżcie

Polecane posty

Gość chcę lepszego

facet nr 1 chodzimy juz 5 lat. wyjeżdza za granice co pół roku na 3 miesiace. kocha mnie bardzo. jest przystojny, skończył szkołę zawodowa, mieszka na wsi. małomówny, niesmiały, nie potrafi ze mna rozmawiac ( chyba ze chodzi o jego sprawy),mało zabawny, nieromantyczny ( choć czasem sie stara nim być), nie jest zbyt bogaty, czasem skąpy, jego rodzice to wiejskie dzikusy ( póki co mieszkają w stanach). facet nr 2 poznałam go rok temu gdy byłam na stażu w urzędzie, już wtedy miedzy nami iskrzyło, wczoraj spotkaliśmy sie po dłuższej przerwie niewidzenia się i mimo tego ze ma dziewczyne dał mi do zrozumienia ze chce być ze mna. nie jest przystojny, nosi okulary, niski, choc dobrze zbudowany, zabawny, dowcipny, mozna z nim pogadac na kazdy temat, uwielbiam z nim spędzac czas. ma własną firme, bogaty. Lubi podrywac dziewczyny i martwie sie że gdy zwiaze sie z nim szybko zakocha sie w innej. Pomóżcie! po wczorajszym wieczorku spędzonym w jego obecnosci nie moge o nikim innym myśleć jak o nim. mój chłopak jest w tej chwili zagranica:( gdy dzwoni nawet nie mam ochoty z nim rozmawiac i czuje jakby mi na nim nie zależało:( czy to co w tej chwili czuje moze być tylko zauroczeniem?:( którego wybrałybyscie na moim miejscu? prosze pomóżcie może był ktoś w takiej sytuacji, jesli tak podzielcie sie swoimi doświadczeniami

Gość chcę lepszego
gdy mój chłopak wyjeżdzał zagranice ( było to tydzien temu), nie widziałąm swiata po za nim, jego wyjazd był dla mnie ogromnym przezyciem. SPotkałam sie wczoraj z tym drugim i tak jakby czar prysnął:(

Gość ja pierdzielęę
że też takie zakłamane lafiryndy żyją na tym świecie. zerwij ze swoim facetem i leć do drugiego - to proste jak drut a nie umawiaj się na boku z nim. niedojrzała jesteś do związków.

Gość taxcre
jak co masz zrobic? cholera jasna! ten typ. numer 2 chce zostawic dla ciebie swoją dziewczyne pięknie... a ty sie zastanawiasz kogo wybrac wez nie bądz głupia ! przypomnij sobie co czulas jak twoj chłopak wyjezdzal kochasz go to pewne w zyciu wazne jest kto jakim jest człowiekiem a ten typ numer 2 będzie zmienial panienki jak leci ze hej! wez daj se z nim spokoj, a jesli kochasz tego swojego to na ludzi wyjdzie jeszcze i nie rób z niego przygłupa bo tez ma uczucia i tyra za granicą jest przystojny czego chcec wiecej ! ? ten jest mało atrakcyjny ale bogaty a ten przystojny kocha cie ale co ? małomówny ? i co z tego za duzo ci w życiu nie powie nie odpyskuje. to ze skąpy to tzn ze oszczędza tyra na kase., jak chcesz cierpiec i być wiecznie zapłakana to wybierz 2

Gość widze po twoim poscie
ze czar prysnal glownie za sprawa stanu posiadania nowego lowelasa :O :O :O uwazaj, bo jeszcze sie okaze, ze firma na matke, samochod na ojca i co, golodupca bedziesz kochac? toz to nie w twoim stylu :P

Gość chcę lepszego
"dał mi do zrozumienia ze chce być ze mna" na poczatku opowiadał o tym ze jego dziewczyna mu sie juz znudziła i ze w ogóle zwiazał sie z nia mimo tego ze chyba nigdy nic do niej nie czuł. może był tylko nią zauroczony. nie czuł sie tak jak czuje sie widzac mnie. Ale zaczał z nią chodzic po tym jak dowiedział sie ze jestem zajeta i ze nie widział u mnie zadnych szans. póxniej cały wieczór mówił mi komplementy i próbował mnie podrywac. dzis cały dzien pisalismy do siebie smsy od godz. 10 rano do teraz bez przerwy. dzwonił jednak nie odbierałam. boje sie ze zakocham sie w nim a on moze mnie kiedys zranic:( i później bede załowac ze zakonczyłam zwiazek z moim obecnym:(

Gość jestes jak ta malpa .....
jednej galezi sie trzyma, poki nie zlapie nastepnej sama jestes wiejska dzikuska :o dziewczyna z klasa "chodzi" z tym do ktorego cs czuje a nie kalkuluje na zimno z ktorym bedzie miala wiecej korzysci ty TYLKO tak patrzysz -- jak typowa wiejska dziewucha - mam racje ? szkoda mi tego glupka, ktory juz 5 lat z toba wytrzymuje powinnas wybrac tego nowego zeby dal ci nauczke

Gość chcę lepszego
firma jest jego własna ( to akurat wiem na 100% gdyz sama z nim jeździłam załatwiać kilka spraw dot. tej firmy). W ogóle ma smykałke do takich rzeczy. Wie czego chce od życia i jest bardzo zaradny i ustawiony materialnie. mój chłopak oprócz tego ze nigdy nie ma na nic kasy, zawsze zapracowany, nigdy nawet nie ma czasu i kasy zeby zabrac mnie na wakacje , nawet na 1 dniową wycieczkę:/ z reszta nawet uważa ze to jest dla niego wcale nie potrzebne. wyjeżdza za granice i nawet jeszcze nie pomyslał zeby mnie tam ze soba zabrac. a gdy mu powiedziałałam ze chce wyjechac z nim to twierdzi ze wizy nie dostane a on nie bedzie mi potrafil tej wizy załatwic. i jak tu wybrac skoro obydwaj maja wady:(

Gość chcę lepszego
tu nie chodzi o to ze próbuje wybrać tego z którego bede miec wiecej korzysci. chodzi tu o to ze nie wiem czy ja sie poprostu zakochałam w nim czy to tylko zauroczenie. podoba mi sie to ze jest myślacym chłopakiem, mysli o zyciu.to mi w jakis sposób podchlebia i imponuje. mój chłopak mysli tylko o sobie... przez cały dzis dzien zamiast myslec o moim chłopaku, mysle o tym drugim:( ja poprostu przez chwile zauroczenia nie chce sobie zepsuc życia.

Gość widze po twoim poscie
no kurwa ja pierdole, ale ty tepa jestes :O to, czyja wlasnoscia jest firma i reszta jego majatku to byl SARKAZM - skumalas? a sarkazm dlatego, ze golym okiem widac, jaka jestes pusta i pazerna - kasa ci tylko we lbie. to moze sama wez sie do roboty i zarob te miliony, co? twoj chlopak jak sama napisalas ciagle pracuje wiec widac chce do czegos dojsc, a ty jak ta za przeproszeniem kurwa chcesz miec cudza kase za darmoche - o sorry, zapewne za obowiazki prawie malzenskie :classic_cool: boisz sie, ze ten drugi cie zrani? a nie boisz sie, jak ty zranisz swojego chlopaka, z ktorym chodzisz 5 lat? zaiste, egoistka z ciebie pierwszej wody :O i wypraszam sobie porownywanie autorki do dziewuchy ze wsi. ja taka mam i jest zajebista niematerialistka :) a, autorko, na widok mojej kasy pewnie zalozylabys topik "ten trzeci jest NAJBOGATSZY - juz wiem kogo KOCHAM!!!'

Gość każdy człowiek ma jakieś wady
ty też, panno idealna :P :P :P a na moje, drugi cię wyrucha i kopnie w dupę :D :D :D

Nie kochasz żadnego z nich. Chyba w ogóle nie umiesz kochać. Smutne. Pomyśl o tym, jak się poczuje ten chłopak, z którym jesteś, jeśli go zranisz. Długo to sobie wyobrażaj. Potem pomyśl może trochę o tamtej dziewczynie - co by było, gdybyś to ty nią była, gdyby to twój facet łaził na randki z obcymi panienkami i cię obmawiał. Boli? Ma boleć. Dorośnij.

Gość lalalaolalalaewrifatae
na moje oko ani jeden ani drugi.Zostaw pierwszego bo szkoda zebys mu zepsula zycie a 2 juz samo mowi za siebie skoro ma laske a spotyka sie z innymi i do tego daje do zrozumienia:/

Gość taxcre
hahha i wróci do swojej byłej :D założe sie

Gość ja pierdzielęę
a ta głupia zostanie sama jak palec i już nie założy tematu: którego faceta byście wybrały, tylko: jak znależć wartościowego faceta (o ironio! ) haha

Gość no koorva niemożliwe
co wy, to będzie topik 'rzucił mnie ten cham i prostak, a ja tak go kochałam' :D :D :D o tym drugim oczywiście będzie :classic_cool:

Gość z tym ze SOL
zatrzymuje wode w organizmie

Gość ZADNEGO
bo samczyki to zguba, zaraz , istna sodoma i gomora !!! wiem co mowie, jeszcze wspomnisz me slowa i plakac przez niech bedziesz !!!

Gość taxcre
hahahaha aż mnie szlak trafia jak to czytam ;/ a tylu jest fajnych gosci co trafia na takie puste materialistki! pozniej ryczą ze są same jak im facet kasą przed nosem poświeci w postaci auta czy firmy boszszee... a może ta firma mu upadnie haha ale byłby finał gdyby ten 1 dorobił się swojej firmy za granicą :D:D:D to dopiero byłby cyrk i wiecie co??? życze mu tego z calego serca ale wtedy niech trafi na mądrą kobiete

Gość taxcre
Poszukuje dawcy zdrowego mózgu ze świeżą pamięcią.PILNIE!!!:D

Gość KYH
Suko jedana