Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulirowy

Czy coś z tego może być?

Polecane posty

Gość Kulirowy

Wiec wszystko zaczelo sie od tego ze kolezanka z klasy zapytala mnie o to jaka dziewczyna mi sie w klasie najbardziej podoba. Wiem ze tej o nic nie chodzi bo lubimy sobie w ten sopsob pozartowac ale jak powiedzialem ktora to ona powiedziala ze ja jej tez sie podobam bo ostatnio jej mowila. Powiedziala zebym podszedl i zapytal o tel wiec powiedzialem ze to zrobie ale na przerwie. Niestety kolezanka mnie uprzedzila i na lekcji podeszla do niej i powiedziala zeby dala jej numer dla mnie. Dala bez problemu. Pozniej napisala do mnie na gg ze ta i ta kolezanka strasznie sie uczepila. Ja odpisalem ze tak ale cieawych rzeczy sie dowiedzialem. Zapytala jakich wiec odpowiedzialem ze podobo Ci sie podobam. Ona odpisala ze jestem przystojniak. Nie odzywalem sie do niej z tydzien bo nie mialem komorki. Miedzyczasie odprowadzilem ta kolezanke ktorej niby sie podobam do domu kilka razy. Wiadomo jak to na poczatku bylo kilka momentow ciszy. Pozniej gdy dostalem komorke spowrotem zaczalem pisac smsy bo umowilismy sie ze jak bede mial tel to od razu napisze. . Zdazylo sie tak ze jak szedlem na przystanek to ona szla po tej stronie co ja czekam, co nigdy wczesniej sie nie zdazalo. Kilka razy zapytalem czy da sie odprowadzic ale mowila ze musi zostac w szkole. Mysle sobie ok ale po jakims czasie poajwil sie koles z ktorym wychodzila i gdzies szla po szkole. Po dwoch tygodniach koles zniknal i znow zaczela chodzic tak zebym ja zwrocil uwage (przynajmniej tak mi sie wydaje). Miedzyczasie napisala ze ma problemy z hiszpanskim wiec powiedzialem ze moge pomoc ale nic nie odpisala. Od jakiegos czasu sytuacja wydaje sie polepszac. Wysylam smsy, ona odpisuje. Gdy zawsze pytam ja o plany na weekend to odpowiada ze nic nie robi. Ostatnio napisalem do niej co porabia to napisala ze sie zamyslila wiec zazartowalem ze pewnie o mnie a ona na to czy bym chcial wiec powiedzialem ze pewnie. Teraz troche sie nabijam z tej jego zamyslenia. Ona ostatnio tez zaczela sie nasmiewac ze podoba mi sie taka brzydka dziewczyna z naszej klasy. Nie mam problemu z dziewczynami ale w tym przypadku nie wiem zabardzo co myslec. Prosze o jakies sensowne odpowiedzi a nie nasmiewanie sie.

Gość Kulirowy
Chcialem jeszcze dodac ze ona nigdy nie zacznie pierwsza rozmowy czy to w szkole, gg, sms, tel.

Gość chłopaczku za wczesnie na
takie tematy... Napisz koło 17.00 kiedy inni gimnazjaliści będą na forum 😴