Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposób na trądzikkkk

Trądzik jak się go pozbyłem

Polecane posty

Gość sposób na trądzikkkk

Witam Z trądzikiem zmagałem się jak wy ale chcę wam podać skuteczny sposób na pozbycie się go. Otóż trądzik może mieć podłoże bakteryjne, grzybicze etc. trzeba więc znaleźć jego przyczynę. Na dole napisze jak należy stosować ową metodę. Mija już 9 dzień o stosowania tej metody, cera jest ładna wszystko się goi i nic nowego się nie pojawia. Środek ten używam do walki z chorobą ale przez 5 miesięcy brania antybiotyków nic nie pomaga. Jak mówiłem wcześniej mija 5 miesięcy a tu 9 dni stosowania tej metody i już widzę poprawę w swoim organizmie który się oczyszcza a już na pewno widzę to na swojej twarzy :) Uważam że trądzik to nic innego jak objaw oczyszczania się organizmu który jest "brudny". Może to być trądzik, nieświezy oddech, nadpotliwość... Rozwiązaniem jest picie wody utlenionej, tak dobrze przeczytaliście. Nie należy pić zwykłej wody utlenionej z apteki ponieważ zawiera ona stabilizatory której nie są obojętne dla zdrowia. Należy kupić h2o2(nadtlenek wodoru-woda utleniona)o stężeniu 30% cz.d.a(czysty do analizy) lub "dla przemysłu spożywczego, ponieważ są one najczystsze. Taką wodę można dostać jedynie w sklepach chemicznych. Proszę sobie wpisać w google "leczenie wodą utleniona - kafeteria" ludzie leczą się tym z poważnych chorób już 2 osoby wyleczyły się z grzybicy układu pokarmowego. Dowiecie się tam jaką wodę kupić, jest tam także link z listą sklepów chemicznych w Polsce. Można także wpisać w mapach google "sklepy chemiczne+wasze miasto" i na pewno coś znajdziecie. Proszę przeczytać to forum ponieważ jest tam także napisane jak należy stosować wodę. Wodą utleniona występuje naturalnie w organizmie człowieka który produkuje ja około 0,5l dziennie. Służy ona do walki z wirusami etc. Woda utleniona zabija bakterie, grzyby i wirusy. Wiem, zapewne myślicie skąd ten pomysł pewnie nikt o tym nie słyszał. Nic dziwnego, gdyby to się okazało prawdą chyba zdajecie sobie sprawę ile firmy farmaceutyczne straciły by na tym :) ale mniejsza z tym Sam potwierdzam działanie tej wody, mam nadzieję że nie będziecie mieć obaw przed jej stosowaniem ale proszę przeczytać topic na kafeterii "leczenie wodą utlenioną" Jeśli chodzi o stosowanie wody utlenionej zawsze należy pić ja w rozcieńczeniu z wodą, ponieważ jest to substancja silnie żrąca(w rozcieńczeniu nie stanowi zagrożenia) więc należy obchodzić się z nią ostrożnie. Należy kupić sobie zakraplacz lub dozownik w aptece. Ilość kropli stosujemy na całą szklankę wody. Schemat picia wody etc jest na kafeterii ale podam go również tutaj. Wydaje mi się że będzie on trochę inny, tzn mniejsza ilość kropli, ponieważ nie walczycie z poważna chorobą, chociaż trądzik jest chorobą. H2o2 zawsze należy pić na pusty żołądek tzn. min. 3h po jedzeniu i 1h przed jedzeniem. W innym razie zajdzie prosta reakcja chemiczna(np wymioty etc) Schemat stosowania 1 dzień - 3x 2 krople h2o2 2 dzień - 3x 4 3- 3x6 4-3x8 i tak do 20 kropli na szklankę wody 3x dziennie. oczywiście im więcej kropli tym gorszy jej smak. Proszę odwiedzić topic kafeteri ponieważ nie wiem czy wszystko dokładnie opisałem, a nie chce nikomu zaszkodzić. Zwróćcie uwagę na wypowiedzi EsJota który wyleczył się z grzybicy układu pokarmowego z która walczył 8 lat bezskutecznie a dzięki h2o2 wyleczył się w 2 miesiące. Są osoby które stosowały zwykła apteczna h2o2, jej dozowanie wygląda trochę inaczej. Jeśli zdecydujecie się na picie H2o2 piszcie o swoich doświadczeniach. U mnie cera zaczęła poprawiać się po 4-5 dniach tzn zauważyłem już wyraźna poprawę. Powodzenia I jeszcze jedno. Jeśli wam pomoże prosze o tym mówic również na innych forach. Sam nie jestem w stanie odpowiadac wszyskim. Ważne aby inni poznali tę metodę zwłaszcza że pomaga wyjść z poważnych chorób.

Gość Candy696
Hm, ja też piję i poprawa była, teraz ostatnio znów mnie trochę wysypało. Tylko zastanawiam się skąd Ty masz takie wiadomości. Chyba nie czytałeś książki Nieumywakina, tylko ludzi z forum. Wodę piję się maksimum 10 kropel x3 dziennie to raz, a dwa woda z apteki ma stabilizatory, ale znikomą ilość, więc nie jest groźna dla zdrowia. Po trzecie woda z apteki zawiera mniejsze stężenie i leczy zapewnie wolniej, ale dzięki temu mam pewnosć że nie zrobię sobie krzywdy.

Gość asdasdasda
Z piciem wody utlenionej to radze uwazac. Ja kiedys probowalem i mialem potem problemy z zoladkiem przez 2 miesiace wiec osobiscie nie polecam. Polecam natomiast przecieranie skory z tradzikiem wacikiem nasaczonym woda utleniona (mi pomaga).