Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słatwiona

jak się czujecie przed okresem?

Polecane posty

Gość słatwiona

ja potwornie puchnę - już kilka dni przez nim i ostatnio strasznie mi się spóźnia. kolejny cykl ponad 40 dniowy (chyba trzeci już taki). Może powinnam iść do lekarza i coś na "to" brać? Czy może to normalka i więcej z was tak ma?

Jeśli masz aż takie opóźnienia w miesiączce powinnas koniecznie iść do ginekologa. Pewnie da Ci tabletki antykoncepcyjne na wyregulowanie okresu, a dodatkowo złagodzą ból menstruacyjny. Mi bardzo pomogły, a mdlałam, zwijałam się z bólu i plakałam całymi dniami.Teraz juz lepiej. Takie opoźnienia sa normalne w stresie ogromnym, przy zmianie klimatu, podczas wysokich temperatur, szczególnie latem.'

Gość sdrfvsdzfsaefsea
wiesz niby na regulacje miesiaczki mozna brac hormony ale to jest jedno wielkie świństwo wiem bo po dłuższym braniu tabletek mój organizm po prostu wysiadł, miałam non stop biegunkę i wypadły mi włosy....a po odstawieniu wszystko wraca ja mam krwotoczne miesiaczki ale nie lecze tego bo u mnie to rodzinne, robie po prostu bardzo duży zapasa podpasek

sdrfvsdzfsaefsea, pewnie strasznie sie męczysz?? Moja koleżanka kiedyś tak miała i nie mogła chodzić, totalnie ja zalewało :(

Gość słatwiona
niecaly rok temu rodzilam - moze to dlatego? :(

Gość aha i ach
właśnie jestem przed okresem. "kurwy" lataja po ścianach i rozstawiam wszystkich w domu. Drę morde niemiłosiernie. I dobrze, ze chociaz zdaję sobie z tego sprawę.

cycki jak balony,na dodatek tak bola,ze nie idzie wytrzymac,ostry bol w dole brzucha,bol glowy taki,ze az na wymioty sie zbiera,i dodatkowo jeszcze bol kregoslupa...

na psm pomaga castangus takie ziołowe tabletki - co prawda sama w to nie wierzyłam i jak mi lekarz zapisał to pomyśłałam że jakis nawiedzony ale naprawdę lepiej sie czułam.