Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secretlife

jak przejść ze średniego brązu na sredni blond?

Polecane posty

Gość secretlife

Mam takie pytanie, otóż chodzi o to że ostatnio coraz częsciej marzy mi sie rozjaśnic trochę włosy,zawsze farwałam na kolor sredni braz, raz zafarbowałam na mokke z londy i wyszły bardzo ciemne ale z czasem kolor sie wypłukał i włosy sa duzo jasniejsze a, chciałabym kolor taki sredni blond odcien takiego beżu.Tylko boje sie że moze wyjsc jakis kolor jeszcze gorszy niż mam ..Podoba mi sie kolor jak ma pani na opakowaniu farby Wellaton 7/0 średni blond mniej wiecej cos takiego chcialabym uzyskac. Czy któras z Pań robiła podobne eksperymenty z włoskami ? ?:) wiem ze najlepiej było by iść do fryzjera no ale cóż, narazie fundusze na to nie pozwalaja a chcialabym jak najszybciej zminic odcien:) może poradzicie jakieś odpowiednie farby?

Gość Zielonowłosa
farby wellaton 7/0 nie radzę używać. wczoraj malowałam włosy, trzymałam farbę 40 minut, wcześniej miałam rozjaśniony platynowy blond... kolor wyszedł ciemny z ZIELONYM POŁYSKIEM :( będę płukać cytryną i rumiankowym szamponem johnoson'a. do tego zrobię u fryzjera płukankę z roztworu fioletowego i znów wejdę w blond. masakra.