Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmnmmn

Getry w panterkę - obciach?

Polecane posty

Gość mnmnmnmnmnmmn

Jakie jest wasze zdanie?

Gość Meliissssaaa
obciach. Mi sie takie getry kojarzą z dziwkami :D ale rzecz gustu.. :P

Gość
Zależy co kto lubi ja bym nie ubrała,tak samo jak sztuczne futerka panterki dla mnie kicz,ale jak komuś pasuje to co mi do tego :)

Jak dziewczyna jest wieśniara to i w garsonce będzie wyglądać jak wsiura. Ja już legginsów w panterkę nie noszę, za dużo ich wszędzie, aczkolwiek lezą w szafie i czekają na lepsze czasy :) Dobrze noszone, zawsze się wybronią. A futerko w panterkę noszę :)

Gość ja chciałam kupić sobie takie
getry, ale mam chude nogi, a to chyba nie będzie dobrze wyglądać :O

Gość ileee
takie wielkie chusty na wyspach kosztują(w przeliczeniu)około 20 złotych i jest ładniejsze od tego pseudo LV.Poza tym ten wzór panterki jest nieładny.

Gość świetnie kicz znów modny
rany julek jak można zachwycać się taką chustą??

Gość
o gustach się nie dyskutuje :)

Gość
ileee Sądzisz że te chusty z "Wysp" są gatunkowo lepsze od LV?

Gość ileee
a myślisz,ze LV kupisz za 20 funtów??buhahahhaha to zaden LVvie

Gość ileee
kosztuje 460 funtow a cena jest wyjsciowa.Nie sadze ze kogos bedzie stac na oryginal.2 tysiące za szal???

Gość ileee
jesli ktos chce sprzedac za 300 zł szal ktory normalnie kosztuje krocie to juz "sprawa śmierdzi",ale powodzenia:P

Gość Prowokacja?
Obciach ;)

Gość raczej tak to obciach
Moim zdaniem raczej tak .... zostaw je pannom, które nie wiedzą czym jest gust. Wzory zwierzęce jak zeberki , panterki i tygrysie paski to rzecz gustu a raczej brak gustu, ukrainkę albo ruską po tym poznasz ;) komuś się wydaje ,że to seksowne drapieżne wzory , odważne , młodzieżowe , paniusie chcą się kreować na wampy i seksbomby ...a co wychodzi rozpacz i nie rzadko styl taniej kurewki. Jeżeli to jakiś dodatek jak chustka w taki wzór albo gdzieś jakieś wstawki to może wyglądać dobrze, drobne rzeczy jeszcze ok .A jeśli damulki noszą sztuczne futerka w zwierzęce wzory do tego buty i nakrycia głowy albo co gorsza torebki w takich samych lub podobnych wzorach to naprawdę ,zbiera na wymioty.

Gość same jako dodatek ok
jeżeli tak jak ta dziewczyna getry czerwona panterka i nic innego z panterki to ok ;) tak na co dzień, jak ktoś napisał wstawki i dodatki ;)tylko jedna rzecz nie kilka

Gość kareninaanna
mnie się nie podobają, ale ja nie lubię zwierzęcych wzorów generalnie. aaaale da się je obronić, jeśli to będzie jedyny taki wzorzysty akcent a reszta stonowana. tu dziewczyny mają niektóre fajne pomysły, generlanie na outfity, może znajdziesz coś dla siebie, a może się zgłosisz i niedługo to ciebie zobaczymy w tej panterce na palkatach matarnii :>:> http://www.facebook.com/matarnia.parkhandlowy/app_305439669577944

Gość śmieszkahihi
ohoho getry w panterkę na plakatach Matarni? :D:D Lepsze to niż ta pani z otwartymi ustami co była na plakacie jak poszukiwali stylistki ;)) ja lubie panterki, ale bez przesady, getry to juz własnie ta przesada :D buty fajnie wyglądaja i dodatki, czasem nawet i torebka fajna. Ja powinnam się zgłosić do tej Matarni na twarz ich wiosennej kolekcji ubrana od stóp do głów w panterkę mrauuu

Gość kareninaanna
to widziałam ostatnio, ze już jest 70 dziewczyn, ale jeszcze żadna nie zdecydowała się na panterkę! jednak uważam, że Matarnia jak i całe Trójmaisto są już gotowe na takie odważne dziewczyny! :> w końcu co? ma być stylowo i oryginalnie, no to panterka jak nic!

Gość getry w panterkę to już chała
osobiście nie założyłabym , można jakieś akcenty panterki pojedyncze ale jak już widać getry, obcisłe spodnie , buciki czy pożal się boże sztuczne futerka jak taniej tirówki a wszystko to kuje oczy panterką, to aż nawet nie da się tego skomentować

Gość kamilaaaa134
Osobiście bym nie ubrała getrów czy też legginsów w panterkę. Może tu coś znajdziesz i się zainspirujesz http://shushu.pl/odziez-leginsy :) według mnie świetne są tu niektóre legginsy ;)

Gość śmieszkahihi
Może i gotowe są, ale pytanie czy panterka nie jest poprostu tandetna :D tak jak mowilam, kiepsko jak duża częśc garderoby jest w panterke, zbyt przytłaczający wzór zdecydowanie, mniejsze elementy fajne, sama mam panterkowe rękawiczki :) własnie rzeczywiscie w tej Matarni żadna dziewczyna nie zdecydowała się na pantere, az dziwne! :O czekam, jeszcze troche czasu jest do zakonczenia konkursu, moze wpadnie jakas :D

Gość kareninaanna
ale odważnych stylizacji, to tam kilka jest, np. Sasa Lubińska (serio tak sie nazywa :O) założyła na siebei żywe kwiatki! tak jej wystają z gorsetu! mówcie co chcecie, ale ma dziewczyna fantazję :) obaczajcie sobie, Matarnia najwyraźniej przyciaga niebanalnych ludzi :> https://www.facebook.com/matarnia.parkhandlowy/app_305439669577944?ref=ts

Gość panterka jest tandetna
getry czy spodnie to już obciach i porażka , tak jak ktoś pisał może być to dodatek ;) jak te rękawiczki , ale getry to już przesada