Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krissssss z kądś

zona nie chce uprawiac ze mna seksu analnego,jak ją do niego przekonać?

Polecane posty

Gość Krissssss z kądś

Gość svdv
idź na forum Erotyczne poza tym dupa jest od srania a nie od ruchania

Gość kup wielki ogórek i
wsadź sobie przy niej w tyłek mówiąć: uhmm, widzisz, to całkiem przyjemne :)

pieniędzmi, które jej wręczysz po spotkaniach sponsorowanych Twoich z gejami.

Gość JA PIERDZIELEEEE
poinstruuj ja, jak to sie robi. pokaz na swoim przykladzie i zaladuj sobie w doope ogora. na pewno sie przekona :-)

Gość Krissssss z kądś
co w tym złego ze chce uprawiac sex analny???

to w tym złego, że dupa jest od srania jak ktoś już napisał. Facetom się w dupach poprzewracało, kurwa. ;/

Gość a penis jest do sikania
Nic w tym złego Kriss, ale zrozum, Twoja żona się boi że to będzie bolesne i nieprzyjemne - więc najlepiej pokaż jej na własnym przykładzie, że to nie takie straszne.

ogora nie wsadzaj sobie ,zle ci doradzaja ,odpowiedni jest kabaczek

źle sie zabierasz do tego. o tym sie nie rozmawia tylko to robi.Rozpal ją porządnie minetką i wloz palec tez w pupe.Po trochu i sama bedzie sie tego domagala.Chyba ze jestes kiepskim kochankiem to nie pomoge nic

Gość laoda
Marcin84wwa--własnie kiespski kochanek posuwa kobite w dupe i keipska kochanka bawi sie w anal

Gość koles chodz//
przelece cie analnie oczywiscie z poslizgiem pewnie masz ciasna dziurke

Gość on-35 lat
laoda - malo jeszcze wiesz o zyciu ....

Gość Krissssss z kądś
i tak to zrobimy moze jak bedzie wysmarowany jej odbyt jakims kremem to nie bedzie oidczuwała dyskomfortu po wprowadzeniu jej tak penisa

Gość laoda
on-35 lat :-) ja,akurat duzo wiem o zyciu,bo mam je ubarwione i mam 44 lata :-)

Gość on-35 lat
w wiekszosci moich kontaktow z kobietami podczas igraszek to wasnie one "domagaly" sie wrecz analnej penetracji - ja sam srednio za tego typu zabawa przepadam (dla mnie nic nie zastapi wilgotnej szparki) jednak czego nie zrobi sie dla kobiet.

Gość on-35 lat
Kochana laoda - wlasnie dlatego ze masz 44 lata malo wiesz o wspolczesnym zyciu i sexualnosci dzisiejszych nastolatek badz tez kobiet ujmijmy do 30 roku zycia - dzisiejsza mlodziez jest o wiele bardziej wyzwolona niz wtedy gdy Ty mialas lat 20. Rozumiem ze nigdy nie spróbowałaś sexu analnego (Twoj wybor i Twoja sprawa nic mi do tego) dlatego wiec nie mozesz bezstronnie ocenic czy kobieta ma z tego satysfakcje czy tez nie . Pozdrawiam

Gość laoda
on-35 lat--wiesz:-) wiele kobiet zaproponuje wiele w łozku facetowi aby wypasc na taka krolowa seksi,nowoczesna,bezpruderyjna :-) A poza tym po co w gownie sie paprac jak mozna miec seksik nieziemski z oralem i posuwankiem w cipcie :-)

" co w tym złego ze chce uprawiac sex analny???" No wlasnie Ty chcesz...nie obchodzi Cie to czego chce Twoja zona. Rozepchasz jej tylek, bedzie miala problem z utrzymaniem stolca, a w przyszlosic problemy z wypadajacym odbytem...poczytaj sobie troszke o tym to sie dowiesz co i jak i moze wtedy zrozumiesz zone. J

Gość laoda
on-35 :-) akurat jestem rozwiazła baba :-) mam chłopa i lubie skakac na bokli i to z młodszymi(nie to,ze sie chwale,bo nei ma czym,ale pisze o tym aby pokazac,ze nie ejstem ciemniara jakas i zacofana stara baba) A poza tym straciłam cnote w wieku 17 lat i zawsze lubiłam seks

Gość laoda
on-35 i probowałam anal

Gość I z dupy zrobic pedzel

to ze sie puszczasz na lewo i prawo i sie tym w dodatku chwalisz,nie oznacza zejestes super mega doskonala kochanka. to znczy jedynie tyle,ze niezla zdzira z ciebie,w dodatku w rozpadzie. seks analny jest dla ludzi szukajacych nowych wyzwan,a nie dla podkladajacego sie starego prochna

Gość on-35 lat
loada - dostrzegam ze masz konserwatywne poglady pomimo tego ja z Toba calkowicie sie zgadzam - jednak uwierz mi to ze kobieta lub mezczyzna ktorzy uprawiaja sex analny zupelnie nie kwalifikuje ich to do miana kiepskiego kochanka - na ta opinie sklada sie wiele wiele rzeczy . Poza tym co komu do tego jaki sex preferuje? Nie pasuje Ci to ok przeciez nik Cie nie zmusza do analnej penetracji.Wolisz standart po bozemu nie ma sprawy Twoj wybor i szanuje to.... Jednak w sexie czasem potrzebna jest szczypta "jakiegos dziwactwa" ... nic nas nie podnieca bardziej niz to co "zakazane" ...

Gość svdv
Naoglądali się ROCCO Siffredi i teraz gówniarstwo musi robic to samo pod płaszczykiem wyzwolenia seksualnego . Dupa jest od srania , a penis nie tylko od sikania więc to porównanie jest pomyłką

Gość laoda
Mosciu--nie chwale sie,tylko wskazuje,ze dla menis eks nie ejst obcy i go bardzo lubie i nei chwale sie,ze jestem super kochanka,jeste m taka jaka chce byc i jestem zadowolona z tego ajka jestm i zadoiwoleni sa ci co z nimi sie pieprze,a chuj mnei obchodzi co kto o mnei mysli tutaj z tehgo forumn. Aby w gownie sie babrac trzena nie meic w ogole pomysłu na seks.Ale widac ja lubie świeze ,młode mieska a inne lubia w dupe walenie .

Gość on-35 lat
laoda - nie wiem sam juz co o Tobie myslec ? wiec sama siebie kwalifikujesz do miana kiepskiej kochanki? napisalas ze ten co uprawia analny sex jest kiepskim kochankiem.... w/g mnie masz zle doswiadczenia zwiazane z tym rodzaje sexu ale uwierz mi kobieta potrafi czerpac z tego rodzaju sexu nieziemska satysfakcje ... mam porownanie bo wiem jak przezywaja normalny orgazm a jak orgazmy analne ale to tego by w ten sposob zadowolic kobiete nie taka latwa i prosta droga - potrzebny doswiadczony delikatny partner i nawet 44 latka by piszczala z rozkoszy jak nastka ;)

Gość laoda
Mosciu :-) widocznie lubisz anal i dlatego wyjzezdzasz z estarym prochnem ;-) ja wole byc starym prochnem niz iodiotka ktora daje posuwac sie w dupe facetom ktorzy nie maja zbyt urodzajnego przyrodzenia,a jak nawet gho maja to wiedocznie te kjobiety to mega idiotki,ze daja sobie dupe rozprówac duzymi kutasami :-)

oglądałem wczoraj na National Geographic, program o swingersach, i prawdą jest: nic nas nie podnieca bardziej to co "zakazane"... ale może być przyczyną rozpadu związku.....niestety

Gość garry xvz
laoda ma straszne hemoroidy i tu tkwi problem