Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krissssss z kądś

zona nie chce uprawiac ze mna seksu analnego,jak ją do niego przekonać?

Polecane posty

Gość bzzzz....
laoda Dziekuje za nazwanie mnie idiotka bardzo mi przyjemnie :)

Gość laoda
bzz :-) bo jestes idiotka:-) a jak twoj facet ma sporego kutasa to jestes mega idiotka :-)

Gość bzzzz....
laoda Faktycznie mega ze mnie idiotka bo czasem mam na to ochote i sprawia mi to wtedy przyjemnosc choc fakt poczatki byly trudne. A Twoje wypowiedzi swiacza tylko o tobie. Sama czegos nie zaznalas (przyjemnosci z sexu analnego) a krytykujesz i wyzywasz innych. Rownie dobrze ja moglabym cie nazwac idiotka bo nie potrafisz czerpac z tego przyjemnosci ale jakos prezentuje inny poziom. :)

myślę, że seks analny jest to przekraczanie pewnych granic, i może być przyjemnością, po pewnym czasie spowszechnieje, i zacznie się szukanie nowych wyzwań, a czym to się skończy...wejściem w ciemne zaułki seksu, bdsm?.....pozostanę raczej w doskonaleniu tego co już mamy w tradycyjnym pipkowym seksie....

Gość laoda
bzzz :-) głupia \babo,probowałam anala,tylko,ze ja wole wysublimowany seks(nie mylic z delikatnoscia) niz walenie mnei w dupe :-)

Gość vsvsfvfv
Nie zapomnijcie zrobic sobie porządnej lewatywy kobietki ... generalnie to odbyt nie jest od walenia w niego tylko od walenia z niego :D

po kiego gadacie z tym starym ograniczonym rupieciem:)

Gość laoda
Mosciu :-) jzu ci pisałam,ze wole byc starym prochnem niz wkąłdac sobei w dupe :-)

Gość laoda
podbije_swiat--e tam :-) co Ty chcesz od facetow :-) facet to taka istota,ze wszedzie włozy jezeli dostanie pozwolenie od kobiety :-)

Do laody-------DOBRZE GADASZ!! dO On35-nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i sie burzysz :-0 Laoda dobrze pisze,polejmy jej :)

Gość laoda
gram w koscim :-) mnie nie trza trza lac,ja i bez browara "łatwa"jestem hihi :-)

Gość laoda ty masz 44lata
no to stara d u p a juz jestes :P

Gość laoda
:-) no penwie,ze stara jestem :-) ja tam swojego wieku sie nei wstydze,no bo czego niby miałabym sie wstydzic.

Gość stara ale jaraa
:D

Gość laoda
Kazdy wiek ma swoj urok.

Laoda no ja tez bez alko latwa jestem,ale tylko dla meza ;) Widze,ze tu sami mlodzi siedza,skoro dla nich 44lata to juz podeszly wiek :-0 To ja przed 30 i co,to juz sredni wiek? No w sumie naukowcy twierdza,ze nastepne pokolenia beda duzo krocej zyc.... Wiec rznijcie w dupska a potem w nos,poki jeszcze czas :)

Gość czasem starsze
sa lepsze :P

Gość dadaspipieram..
a ja tam lubie anal..bo jestem zona.a zona ma byc dama na salonach a dziwka w lozku.i wlasnie taka jestem! zamykam sypialnie na klucz i niech mnie wszyscy w dupe pocaluja na czele z tymi co to sie brzydza anala. aha!i moj facet ma sprzet konkretny,ja s...y rozchlapanej nie mam a jakos nic a nic mnie to nie boli!wrecz przeciwnie;)))) po prostu to lubie!nosz cholera lubie!

Gość dadaspipieram..
d...y rozepchanej-mialo byc tam wyzej..

Gość gram w kosci nie marudz
:P

Gość laoda
gram w kosci---nie chlubie sie ty,mze zdradzam meza,nie ja pierwsza,nie ostania. Wspomniłąm o tym,bo na poczatku ktos myslał,ze ja taka głupia,stara,zacofana baba nie znajaca sie na dobrym seksie. Po prostu mam taki charakter,ze lubie to co lubie.Mozna mnie nazawac taka sama idiotka jak ja nazwyam analne panie,ze sa idiotkami.One lubia w dupe sobie wkąłdac,ja wole młodszych . I nie chodzi o to,ze ide z kazdym chetnym i nie wiadomo jaka ilosc tych skokow w bok miałam. Hołduję powiedzeniu,ze jak spasc z konia to dobrego.

Gość laoda
dadaspipieram..--no to jestes mega idiotka zono :-) jak maz ma sporego :-)

Gość elewelina
sorki,ale jednak dla mnie tez jestes starym zalosnym babskiem:( moja dupa i moj maz...moge sobie z nia robic co mi sie tylko podoba. moge o tym powiedziec cioci na imienianch bo nikogo tym nie obrazam,nikt nie placze z mojego powodu. natomiast takie dna jak ty dla mnie nie istnieja.myslisz,ze dasz dupy na boku temu czy tamtemu to poczujesz sie przez chwile atrakcyjniejsza?:)juz sobie wyobrazam kto cie tam chce...jakies menele spod budki z piwem najwyzej...z takim scierwami jak ty dialogu prowadzic nie bede...co najwyzej ty sobie monologuj do woli:) tylko czekac az jakis koles zapoda ci tekst z filmu:"JESTES STARA I RZYGAC MI SIE CHCE":))))) latka leca...i widac jak cie to boli...zalosna jestes z tym pierd...eniem,jaka to jestes "latwa":Oi kto tu robi z siebie idiotke?:) w twoim wieku takie rzeczy nie uchodza...:))))))

Gość dadaspipieram...
zmienilam nick na eleweline...ale tresc wyzej-bez zmian:))

Gość laoda
elewelina--jednak mało inteligentna jestes osobo :-) ja,na miejscu analnych pan nie zwracałabym w ogole uwagio na to co kto ma do powiedzenia :-) A rzygaj kotecko,rzygaj :-) moze i wtedy seks w rzygowinach Ci sie spodoba :-) Mnie tam nie rusza co Ty wypisujesz :-) a Ciebie rusza jak nazywam mega idiotkami panie wsadzajace sobie w dupe :-) Bo ejstescie ciemne jak te wasze srodeczki w dupie :-)

Gość dadaspipieram...
no mialam sie nie odzywac!ale tak mnie ujelas tym "Cie,Tobie"wielka litera,ze musialam:))) to ja bezczelna suka specjalnie pisalam malymi a Ty mi tu..hmmm.... to ja w takim razie juz nic do Ciebie nie mam:)))) moje zyciowe motto brzmi:zyj i pozwol zyc! wiec wyluzujmy...ja wracam do anala,Ty do kochasia...i tak za 100 lat nikt nie bedzie o nas pamietal...:) pozdro:)

Gość Miś55565
Nie dla tego lubimy to robić kobietom w pupę, że to jest jakieś super fajne. Kwestia dziurki nie jest tak istotna. Lubimy to bo właśnie wiemy że to boli i nie przynosi jej zazwyczaj radości. Taka forma dominacji po prostu. Fajnie mieć kobietę nad która masz taką władzę że możesz ją skłonić do czegoś czego, zazwyczaj, bardzo nie lubi:) Ot i wszystko. A że są kobiety które mają z tego przyjemność - też się zgodzę - ale ich jest niewiele. To te które podnieca bycie uległą - masochistki po prostu.