Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krissssss z kądś

zona nie chce uprawiac ze mna seksu analnego,jak ją do niego przekonać?

Polecane posty

Gość laoda
on-35 nie ma orgazmow analnychKobieta nie uzyska orgazmu gdy jest posuwana w dupe gdy nie bedzie przy okazji podrazniana łechtaczka przez poruszanie lub pocieranie.

Gość on-35 lat
jednak tego juz n ie zrozumiem - ktos napisal ze maz zmusza zone do anala - to w/g mnie jest nie normalne

Gość laoda
on-35 akurat anal probowałam z doswiadczonym,delikatnym partnerem i ja to chchciałam sprobowac,wiec nie chrzan pierdoł ,ze kazda bedzie chciała :-) Chca te co po prostu sa z lekka masochistkami

Gość on-35 lat
laoda - co do ostatniego watku masz calkowita racje ... bezposrednio nie ma orgazmu analnego bez dodatkowej stymujacji - wybacz ja to tak nazwalem ;)

Gość śmiech na sali /
nawet najdłuższa różdżka nie pomoże nie znając podstawowych zaklęć 🖐️

Gość on-35 lat
lauda - coz opisalem Ci tylko moje doswiadczenia ktorych mialem sporo i jak wspomnialem do tego rodzaju sexu podchodze sceptycznie .... A tak na marginesie masochizm tez potrafi byc przyjemny wszystko zalezy od podejscia ... jak rowniez wcale nie twierdze ze za analem mosza wszyscy przepadac

jesli nie ma ochoty to jej nie namawiaj :) w sumie to jej pupcia i to jej będziesz ładował:) wszystko w granicach dobrego smaku i chęci dwoja osób:)

Gość on-35 lat
jednak twierdze ze nie kazdy partner potrafi dac partnerce przyjemnosc z sexu analnego chociazby nie wiem jaki byl delikatny i jak bardzo sie staral .... na to sklada sie wiele rzeczy

Gość laoda
on-35 a dlaczego tak mało mezczyzn daje sobie wsadzic w pupe :-)

myślę, że do analnego seksu dążą męzczyźni,którzy chcą przeżyć pełen stosunek, ze spuszczeniem do środka a zarazem mieć pewność, że nie będzie z tego potomstwa, i chyba kobiety też, ale to tylko moje takie cieńkie przemyślenie....

Gość on-35 lat
daga 83 - krotko zwiezle i na temat - i wcale jej nie zmoszam ;)

Gość laoda
bmblondyn hbihi :-) dobre :-)

Gość bzzzz....
Bozesz koles jak zona nie chce to nie. Smarowanie kremem nic nie da bo jesli kobieta psychicznie nie bedzie gotowa to odczuje tylko bol. A jak jestes takim fanem sexu analnego to jak tu ktos dobrze napisal sam sobie wloz cos to tylka i zobacz jakie to przyjemne a potem zone naklaniaj !!!!!!!

Gość on-35 lat
bmblondyn - nie zgadzam sie z Toba pelen stosunek mozesz przezyc tradycyjnie dlaczego nie? i jeszcze raz powtarzam kobieta ktora przezyla raz "analny orgazm" bedzie chciala to powtarzac - nawet bardzo jednak nie za kazdym razem moze byc tak milo..

mnie tam anal wogóle nie kręci i raczej nie zamierzam sie skusić:) ale jak ktos chce to czemu nie.. dlaczego od razu to krytykować, bądżmy dorosli na siłe nikt nikomu napewno nie pcha a gdzie kto wkłada to jego sprawa:)

Gość on-35 lat
laoda tak malo mezczyzn daje sobie wlozyc w pupe poniewaz kojarzy sie to z pedalstwem - jednak odwiedz pierwszy lepszy sexshop a tam znajdziesz wibratory analne dla mezczyzn ktore stymuluja prostate..

gdzieś czytałem, że bardzo głęboko przeżywają orgazmy analne kobiety typu lolitka, co bradzo chciały zatrzymać przy sobie męzczyznę, a zarazem nie stracić dziewictwa, coś tak jakby małe niewinne zboczenie...

Gość laoda
on-35 przestan chrzanic o analnym orgaźmioe:-) Posuwaj taka idiotke w dupe i nie dotykaj jej łechtaczki i nie dopusc aby w jakikolwiek pocierana była łechtaczka,to w dupie orgazmu nei dostanie. Facet pouwany w dupe moze miec orgazm bo ma prostate i gdy dłuzej jest posuwany to drazni prostete i wtedy ma odlot

Gość on-35 lat
dla mnie sex analny jest nijaki - ponieważ jak juz wspomnialem nic nie zastapi wilgotnej szparki z naturalnym sluzem

Gość laoda
on -35 :-) ale nie trzeba facetowi wkąłdac w dupe aby jego prostate draznic :-) Facecvi nie wkąłdaja sobie w dupe nie tylko ze wzgledu na to,z enie chca byc posadzeni o gejostwo,tylko po prostu tez nie lubia bolu,bo wybacz,nawet bardzo delikatne wlozenie i posuwanie przy prawidłowym nailzeniu i podnieceniu przynosi jakis tam bol.

Gość bzzzz....
Sex analny moze byc przyjemny dla kobiety ale przedewszystkim ona musi tego chciec i byc gotowa emocjonalnie. Prtner rowniez powinien wykazac sie nadzwyczajna delikatnoscia i czuloscia tylko nie mozna kobiety do tego zmuszac ani jej slownie nagabywac. Na zaproponowaniu powinno sie skonczyc i kobieta decyduje czy chce czy nie. Nie rozumiem w ogole jak mozna kogos do czegos takiego namawiac czy przekonywac to nie jest zakup rzeczy w sklepie ze jak jednak nie bedzie odpowiadala to rzuci sie na polke. Mezczyni maja bardzo plytkie podejscie do sexu wlozyc wyjac i spuscic sie a co czuje i chce kobieta to juz nie wazne. Nie wazne tez sa w tym uczuciia gotowosc psychiczna i emocjonalna.

Gość on-35 lat
coz nazewnictwo podebralem od moich partnerek

Gość on-35 lat
bzzzz - brawo i o to wlasnie chodzi ....

Gość svdv
" Mezczyni maja bardzo plytkie podejscie do sexu wlozyc wyjac i spuscic sie a co czuje i chce kobieta to juz nie wazne. Nie wazne tez sa w tym uczuciia gotowosc psychiczna i emocjonalna. " Lubie takie generalizowanie :D ja akurat dbam o przyjemnosc mojej kobiety

Gość laoda
bzzzzzzzzz:-) gowno parwda,ja miaąłm gotoosc psychioczna,emocjonalna,moj facet z ktorym probowałam anala był b.delikatny,zakochany we mnie i jakos mi to nie spasowało

bo kobieta ma strefę erogenną także w umyśle, a o możliwości uzyskania czegoś w rodzaju orgazmu, przez drażnienie prostaty, pierwsze słyszę, choć nie neguję, może jka facet od jakiegoś brutalnego onanizmu straci czucie w penisie, jako tzw deska ratunku

Gość bzzzz....
laoda Naucz sie czytac ze zoruzmieniem. Napisalas ze MOZE byc przyjemny i podalam warunki tego ale to nie znaczy ze zawsze tak jest.

Gość on-35 lat
hehe - nie porzebujesz stracic czucia w penisie - poros partnerke niech ci zrobi loda jednoczesnie niech stymujuje prostate - napisz o doznaniach

Gość laoda
bzzz :-) ale ja obstaje przy swoim :-) tylko idiotki lubia anal i faceci z waskimi kutasami :-)