Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieńka ka

ile paczek pampersów roz 1

Polecane posty

jak w temacie, prosze napiszcie ile paczek tych najmniejszych pampersów kupic na początek?? mały ma się urodzić za 2 tyg. i nie wiem jaki mam miec zapas w domu, zaznaczam że wage podczas porodu będzie miał ok 3500

ja od razu kupowałam 2 to bez roznicy bo jedynki sa od 2,5 kg a 2 od 3. kup 2 paczki bo na pocztku idzie tego duuuuuuuuuuuzo.

max 1 paczkę! nie kupuj pieluch na zapas! zawsze zdążysz dokupić, a jak się okarze że są za małe, że maluszek ma na nie uczulenie to niepotrzebnie kasę wydasz. jeśli dziecko ma mieć ok 3500 to możesz też od razu 2 zakładać.

aha no a 3 sa od 4 kg wiec zachwile twoj bobas je tez bedzie miała dobre.

witam, ja również oddałam jedynki do szpitala bo mała od początku używała 2-jek :) tak więc proponuję kupić jedną "1" i jedną "2" ;)

Gość w sobotę jestem przelotem
ja też od początku 3-6kg pampersa, kupiłam jedną paczkę, bo nie wiadome właśnie było jak z tym uczuleniem, ale z tego co wiem to po pampersach jest baaardzo rzadko

no u nas było uczulenie po pampersach :P tak jak i po huggisach, dada, lidlowych, tescowych, bella.............po wszystich jakie próbowaliśmy. a przepraszam po jednorazowych moltexach nie było, ale nie mieliśmy możliwości dalej ich sprowadzać, więc w końcu na wielorazowe przeszliśmy, a później zrezygnowaliśmy z pieluch ( w dzień) na rzecz nocnika :)

Mi córka urodziła się z wagą 2980g. Na początku stosowałam pieluszki z rossmanna 2-5kg zużyłam ich 3opakowania po 28pieluszek później stosowałam Dada z Biedronki zeszły mi 3 opakowania po 78szt. Po miesiącu przerzuciłam się na Huggies ale robila się klucha, teraz stosuje Pampersy i jestem z nich zadowolona zero odparzeń, świetnie chłoną i są mieciutkie.

Gość niezłe te pediatry
mała agatka, to problem już bardziej złożony, raczej nie wina pieluch, a delikatnej skóry niemowlaka, niemożliwością jest,by wszystkie były do kitu i uczulały, dobrze, że z dzieckiem już ok:)

Gość wedfghn
Ja tych najmnijeszych typu New Born miałam 4 duże paczki. Moje dziecko urodziło sie z wagą przeszło 4 kg wiec jak tamte New Borny sie skończyły to następne kupowałam już w większym rozmiarze

Gość wedfghn
* 3 duze paczki. Pampers New Born

Gość arabeskuniaaaaaa
1 jedną paczkę max, zawsze możesz dokupić, ale często jest tak że za jakieś 2 tygodnie już 1 nie zdają egzaminu więc po co ci zapasy:-)

dziękuje za podpowiedzi zrobie tak że 1 paczke do szpitala będe mieć w roz 1 a jedną do domu kupie w roz 2 jak się okażą za duże to mąż szybciutko pojedzie do sklepu po mniejsze

Gość jbxjmbnxjmsanxma
ja zużyłam 4 paczki huggisów mały urodził sie 300kg

Gość buahhaahha
300 kilo??? no to spory był:) czy twoje dziecko to mały słoń??