Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedrek medrek

Glupia moda na pogrubiajace bluzki

Polecane posty

Gość Jedrek medrek

Dziewczyny, nie widzicie, ze grubo w nich wygladacie? Jak byscie mialy duzy brzuch i w ogole tak poteznie. Mam na mysli modne w ostatnich latach luzne bluzki rozszerzane pod biustem- takie workowate. Przed chwila widzialem szczupla dziewczyne w jakiejs dopasowanej bluzce, ktora przebrala sie w takie cos i wyglada na gruba z tlustym brzuchem. Co wy na to?

Gość Jedrek medrek
up

Gość oj jedrek jedrek
szczuple rzeczywiście niekorzystnie w nich wyglądają, ale tym przy kości działają na korzyść, bo nie widać niezgrabnych oponek...

Gość Jedrek medrek
Wszystkie wyglądają w nich jednakowo niekorzystnie, bo po pierwsze i jedne i drugie wyglądają jakby były grube a poza tym nawet jeśli dziewczyna nie jest bardzo szczupła to zawsze bardziej seksi wygląda w dopasowanym ubraniu. Ale przede wszystkim noszą to teraz wszystkie dziewczyny, w dużej mierze szczupłe, które wiele przez to tracą. I pytam - dlaczego? dlaczego?

Gość Jedrek medrek
--->agawa1977 :)

szczuplej we wszystkim do twarzy. zwlaszcza jak spod takiej tuniki wystaja zgrabne chude nozki to nikomu do glowy nie przyjdzie ze ma faldy pod tunika.. eh

Gość adaś smolarczuk
jak zwykle-facet coś skrytykował, a głupie baby lecą i sie przekrzykują, że one nie mają takich bluzek :O:O:O dupolizy :O

Gość Jedrek medrek
"zwlaszcza jak spod takiej tuniki wystaja zgrabne chude nozki" To zwłaszcza wtedy wygląda idiotycznie i kiedyś się zastanawiałem, czy jedna lub druga taka dziewczyna jest jakaś chora, ma jakiś powiększony brzuch? to wygląda szczególnie niezgrabnie...

Gość camor ra
Jedrek medrek ty po prostu wiesniak jestes i sie na modzie nie znasz:)takie bluzki sie nosi bo sa super i juz sie nam znudzily te obcisle,ilez mozna sezonow a takich biegac?

Gość Jedrek medrek
A obrzucaj mnie błotem, obrzucaj Ubranie powinno podkreślać urodę.. A skąd wiecie, że obrzydliwie sławni i bogaci projektanci mody nie założyli się jeden z drugim: Hej a ja sprawie, że kobiety na całym świecie będą chodziły w niezgrabnych workach i jeszcze będą się tym szczyciły, walczyły o to i drogo za to płaciły

Gość Jedrek medrek
Całe szczęście, że obcisłe wrócą i to ze zdwojoną siłą:P kiedy ten niewypał przeminie:) Bo do sprawdzonych rozwiązań zawsze się wraca:P

Gość deli277
ja mam ładne bluzeczki