Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszmasz88

Pomocy!!

Polecane posty

Gość Miszmasz88
oj bojaboja mialem juz kilka sytuacji takich i w rym przypadku tez przeszlo mi to przez mysl. podobno prawda jest jak sobie zascielisz tak bedziesz spal. Tu jest to samo jak sobie laske wychowasz tak bedzieszm ial . jesli bedziesz albo staniesz sie pantoflem ona Cie osaczy i dojdzie do takiego momentu ze pomysli sobie przeciez on zrobi wzystko na moje ksinienie. A Podobno kobiety lubia walczyc o swoje, więc kwestia tego jak bedziesz z nia postepowal, jak bedziesz na kazde zawolanie to przegrywasz

Gość łączka
Moja kuzynka piękna dziewucha,byla z chlopakiem 5 lat ,poznała innego pokochała, bylego zostawiła i wyszła za mąż za tego nowego,z którym chodziła 1.5 roku a nie 5 lat

Gość Miszmasz88
Tak na dobra sprawe dopiero docieram do granicy takiej ze jeszcze moge sie wycofac bez konsekwencji. Nie jetsem juz dzieckiem zeby wierzyc, jestem realista jak bedzie ze mna to sie zaczne zastanawiac nad tym jak szybko mam w to brnac, poki co nei mam jeszcze takiego problemu...

Gość łączka
No więc zapytaj ją chlopie

Gość bojabojaboja
Ja nie szukam kontaktu z obcymi facetami na necie będąc w związku. Jak mi coś nie odpowiada to rozmawiam z partnerem. Tak samo jak dopada rutyna albo whatever. Ale każdy ma różne granice tolerancji na różne sprawy. Spoko. W takim razie sugerowałabym dać sytuacji rozwijać się naturalnie, bez planowania, naciskania, przyspieszania. Czas pokaże co z tego wyjdzie.

Gość aaajjjj
jak ktos nie chce byc z druga osoba to zrywa- proste....moze byc i dluzej niz 2,5 roku ale ale skoro od dluzszego czasu nie jest tak jak byc powinno to konczy sie ten zwiazek i juz... sama bylam z chlopakiem 3 lata (2 lata mieszkalismy razem)- gdy zaczelo sie psuc- fakt na poczatku sie zastanawialam...ale tak po 2 miesiacach bylam pewna ze to nie z nim chce spedzic reszte zycia i zerwalam w przypadku wielu par jest tak- ze jak wkradnie sie nuda- sprobuje sie czegos nowego- ale to tylko taka "odskocznia"- i caly czas jest sie w tych zwiazkach- czy to z przyzwyczajenia...czy poprawia sie....samam neiwiem ale sadze ze za wiele sobie obiecujesz autorze... skoro ona z nim jest nadal- to bedzie

Gość Miszmasz88
Wlasnie w osttatnim aspekcie sie zgadzam z boja boja. Poznije jak cos mi w zyciu nei wyjdzie nie bedzie mogla mi zarzucic ze cos obiecalem. Zreszta tak sie powinno robić chyba... Aczkolwiek zamierzam sie z nia spotkac w najblizszym czasie...

Gość łączka
może zanim zerwie z chlopakiem to chce się upewnić co do Ciebie po prostu

Gość bojabojaboja
łączka tak właśnie myślę, że masz rację. I uważam, że to jest jak najbardziej nie w porządku z jej strony. I takiej osobie bym na pewno nie zaufała.

Gość Miszmasz88
możliwe w kazdym razie nei zamierzam byc sztucznym czy cokolwike. zawsze jestem soba i zawsze w takich sytuacjach nei iwem czy to odbrze niby w zwiazkach potrafie byc nieustepliwy, ale poza zachowuje sie moze troche jak leszcz bo naprawde chcialbym to jakos uczciwei rozegrac

Gość bojabojaboja
Miszmasz dobrze, że od siebie wymagasz dużo ale od niej już chyba niekoniecznie za wiele. A to niedobrze.

Gość łączka
uczciwie powiadasz ,to zapytaj ja co i jak i będziesz wiedział UCZCIWIE>

Gość Miszmasz88
bo ja wiem. Wiem, że jest troche leniwa ale za kazdym razem jej to czy To w zartach czy nei wypominam może sie wezmie za siebie :P nie moge tez na takim poziomie znajomosci zbyt wiele od niej wymagac, ponije przeciez mozna pojsc na jakies kompromisy tak ?

Gość aaajjjj
ja to sadze ze ona sie Toba bardziej bawi....zastanow sie...jest z nim caly czas, mieszka i w ogole- gdyby nie chciala z nim byc to by odeszla od niego.....a skoro niewie...to tak to sie bedzie ciagnelo... Ty jestes uczciwy, ale ona nie jest ani w stosunku do Ciebie ani w stosunku do swojego obecnego chłopaka... beznadziejna ta sytuacja....

Gość aaajjjj
miszmasz88 a ile wy macie lat?

Gość łączka
no nie jest uczciwa ta panna bo gdy kocha sie kogos i mieszka z nim to sie nie rozmawia z innymi.

Gość Miszmasz88
sluchaj to nie jest wcale taka prosta sprawa jak moge tesknic za kims kto mieszka obecnie 200 km ode mnie . jesli chodzi o ewentualny zwiazek moglbiysmy sie widywac tylko na weekendach. uczciwei mowiac wydaje mi sie ze sie zastanawia, aczkolwei moge sie mylic i sie nie napalam pomimo tego ze jakies znaki dawala na bank po tym co rozmaiwalismy i w jaki sposob Q

Gość Miszmasz88
po 22 lata. Sluchaj ale dlaczego pijecie do tej dziewcyzny, moze to akurat chlopak wali w gaz?

Gość aaajjjj
łaczka sae, ze troche za ostro na to patrzysz... rozmawiac z innymi chlopakami mozna- zwlaszcza kolegami ktorych sie dluzej zna- co w tym zlego? tylko tez zalezy o czym sie rozmawia...przeciez zwykla rozmowa nie oznacza niewiadomo czego....

Gość bojabojaboja
Nie możesz? Głupota. Po prostu nie chcesz. Trochę mi to desperacją zalatuje, wybacz. Takie moje odczucie. Wiesz co mówiłam zawsze każdemu facetowi zainteresowanemu mną jak byłam sama oczywiście? Że jak chce się ze mną spotykać dalej, to ma mieć czyste konto. Nigdy w życiu nie budowałabym realcji z której może lub nie coś wyjść(to wie każdy dorosły człowiek, że nie ma nigdy gwarancji) z zajętym facetem. A wiesz czemu? Bo się cenię, cenię swoje zasady, swoją lojalność i uczciwość i wymagam tego od innych.

Gość Miszmasz88
Wydaje mi sie ze na tyle jest we mnei homo sapiens ze potrafie rozroznic to czy jestem na kazde zawolanie czy za duzo sobie nei pozwala w stosunku do mnie. Wiec spokojnie nei dam sie soba pobawic

Gość bojabojaboja
Super, na to właśnie chciałam Cię uczulić, ale myślę, że nie dasz siebie zrobić w balona i tak trzymaj. Pozdrawiam i życzę mądrych decyzji;]

Gość Miszmasz88
Faajnie bo mam kolejny problem do przmeyslenia. Chodzi o to ze ja z ta dziewcyzna kontaktu nie mialem przez uwaga 3 lata. Ona nie moze mnie znac i ja jej tez nie moge. Może chce mnie poznac na tyle ze bedzie mogla podjac decyzje czy wchodzic w to czy nie. Btw Ty nie nzjaac jeszcze kogos od razu sie afiszujesz chcesz byc ze mna to musisz miec czyste konto ?? no helllo sa rozni ludzie i roznie mysla.

Gość aaajjjj
o tak ale chyba jestes bardzo naiwny skoro sadzisz ze ona poznac Cie i zadecydowac... słuchaj- jezeli nie chcialaby byc z tamtym - to by nie byla- i nie musialaby od razu wchodzic w zwiazek z Toba- moglaby byc rownie dobrze sama przez jakis czas...

Gość aaajjjj
sadze, ze miedzy wami skonczy sie conajwyzej na romansie...

Gość Miszmasz88
no walsnei nei wiem czy ona nie jest zbytnio od niego uzalezniona.... ale sie dowiem. co prawda akurat piszac temat nie o to chodzilo chodzilo mi o to czy bylybyscie w stanie wybrac w takiej sytuacji :d

Gość Miszmasz88
Jesli tak mialoby sie skonczyc to by sie nawet nei zaczelo ;] chyba..

Gość Miszmasz88
tak czy owak nie zaymkam tego rozdzialu, chcialbym go dokonczyc ...

Gość aaajjjj
no ale wasnie tak to wyglada.... niewiem co Ci doradzic- sadze, ze ona nie wiaze z Toba zadnych powazniejszych planow i powinienes troche wyluzowac... sam zobaczysz jak bedzie i nie zastanawiaj sie narazie nad niczym :)

Gość Miszmasz88
jak już powiedzialem nei jestem jzu dzieckiem zeby marzyc:P