Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebebe

laptop TOSHIBA- ???

Polecane posty

Gość bebebe

witam, w pazdzierniku rozpoczynam studia i chcialabym kupic sobie latopa. slyszalam, ze najlepsze sa HP i Toshiba- ja jednak osobiscie sklaniam sie do Toshiby :) prosze wszystkich o opinie- te pozytywne i negatywne. albo inne marki. wlasciwie to bede korzystac z internetu, sluchac muzyki i takie tam pierdoly

Gość aaaaaaaaadaaa
ja mam toshibe satelite a 200 od 3 lat i jestem bardzo zadowolona.

Gość ffxs
też mam Toshibe satelite. Ogólnie pożądny sprzęt, ale mój komp był od początku niesprawny i miałam (mam) z nim problemy. Ale to po prostu chyba taka sztuka.

Gość zębulec
ja jako debil komputerowy i przy okazji użytkownik toshiby powiem tak: toshiby mają dużo wgranych programów i innych gówien które są mi (tak mi się wydaje ) do niczego nie potrzebne. ale są i przez to spowalniają jego działanie. czasami się z czymś pogryzą. zresztą to nie moja tylko opinia, już to od kogoś też słyszałam. toshiby są ponadto kapryśne. ale są masywne -mało delikatne. przynajmniej ten model co ja mam - sprzed 2 lat. chyba teraz brałabym hp

Gość kaer
dla mie toshiba okazalo sie totalna porazka i tez myslalam, ze to taki felerny model, ale widze, ze kazdy tak mysli:D