Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argtayy

Angielski

Polecane posty

Gość argtayy

Pomoze mi ktos przetłumaczyc parę zdań ? Proszę .

Gość aklamina contasi
ja z chęcią

Gość argtayy
Na kursie Pan mówił o tym jak zachowac się w niebezpiecznych sytuacjach

Gość aklamina contasi
The teacher told us how to behave in dangerous situations/circumstances on the course.

Gość argtayy
a jak powiedziec brali udział w nim ..........

Gość fghgfjh
a jak bedzie po angielsku Australiczycy? australian czy australians?

Gość HOLICZKA
WItam wszystkich. Może kogoś to zainteresuje. Pojawił się nowy program punktowy. Wystarczy poświęcić na niego około 5 minut dziennie, wybierać liczby, czekać na losowanie i zgarniać nagrody. Jest to bardzo podobne do MULTILOTKA, tyle, że po 1. nie musisz za to płacić i zamiast pieniędzy wygrywasz nagrody. Wśród nich są aparaty o wartości nawet 10 000 zł, bony o wartości 500 zł do H&M. Naprawdę warto. To nic nie kosztuje i nie jest ściemą. Jeśli brałeś udział w programie PUNKTATORZY to ten jest także dla Ciebie. Rejestrujcie się na http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/22985.html lub piszcie na maila ola1920@poczta.onet.pl ;)

Gość argtayy
Jeśli kiedyś dojdzie do takiej sytuacji ze będę musiał wykorzystać naukę z kursu nie zawaham się!

Gość aklamina contasi
Jeśli kiedyś dojdzie do takiej sytuacji ze będę musiał wykorzystać naukę z kursu nie zawaham się! If I have to use knowledge obtained on the course in the future, I won't hesitate!

Gość hgfhh
" We are one, but we are many And from all the lands on earth we come We share a dream and sing with one voice: I am, you are, we are Australian " (zabrakło S ??)

chyba nie muszę wspominać, że nieproporcjonalna większość piosenek ma rażące błędy gramatyczne? - oczywiście celowe.

Gość aklamina contasi
blue c, widze ze jestes english teacher, powiedz mi czy dobrze przetluczylam to zdanie powyzej :P ?

Gość hgfhh
wiec jak blue?? to było wziete z anglojezycznej strony własnie...

jeśli kiedyś dojdzie : if it ever comes to such a situation that i have to use the training [może być knowledge] from the course, i won't hesitate to.

Gość hgfhh
no własnie dziwne, rozumiem ze raz taka literówka mogla by sie niechcacy zdarzyc ale w kazdym refrenie tak jest :O

piosenki często są niegramatyczne. celowo są tak napisane, żeby słowa idealnie komponowały się w lini melodycznej. jeśli mi nie wierzysz, proszę sprawdź poprawność formy australians w słowniku.

Gość eeemini
ja bym te piosenke wytlumaczyla Ci tak :) Australians = Australian people Americans = American people Amerykanie/Australijczycy = Amerykanscy ludzie/Australijscy ludzie :) I am, you are, we are Australian ( i w domysle people)

Gość gHH
A powie mi ktos jeszcze jak powiedzec ......osoba prowadząca powiedziała nam zebysmy nie chodzili sami wieczorami i nosili ze soba na wszelki wypadek gaz .

Gość gHH
up

Gość gHH
up