Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarnaaaa

Mam 178cm wzrostu i ważę 79kg czy to dużo????

Polecane posty

Gość mała czarnaaaa

Jak w temacie :)

Gość afsdggafsdf
Tak to dużo.

Gość aaajjjj
jezeli jestes kobieta no to sporo wazysz

Gość mała czarnaaaa
tak jestem kobietą :) Dużo osób mi mówi,że nie wyglądam grubo... ;) Mam ciężkie kości, niestety to dziedziczne :(

Gość chyba pogłupieliście wszyscy
od nadmiaru śniegu :O :O :O nie, nie ważysz dużo. zależy też oczywiście, jaki masz kościec, ale na pewno nie jest to dużo do cholery :P

Gość mała czarnaaaa
zdrowo się odżywiam, jem kilka posiłków dziennie->w małych porcjach, codziennie ćwiczę po 20-30min, w sezonie jeżdżę na rowerze...ale czemuś nie mogę zrzucić zbędnych kg :(

Gość aaajjjj
zastosuj dietę "żp" (żryj połowe) i sama zobaczysz ze powinno Ci troche ubyc :)

Gość afsdggafsdf
Jak ty chcesz zrzucić zbędne kilogramy ćwicząc 20-30 minut dziennie!!!

Gość mała czarnaaaa
Ehh tę metodę zastosowałam już jakiś czas temu...wolę jeść częściej, a w mniejszych porcjach...po 18ej już nic!!! Jeśli mnie przyssie to zadowole się jabłkiem lub innym owocem! Czy z moim problemem może mieć coś wspólnego bardzo obfita miesiączka?? Nie biorę żadnych hormonów, jedynie no-spe w dużych dawkach :)

Gość mała czarnaaaa
A ile mam ćwiczyć...zaznacze,że jest to ćwiczenie na tzw. "Małyszu" czasem jak mam czas to zdarza się,że ćwiczę 45min. ;)

Gość aaajjjj
no tak jedz jeszcze mniej.... moze faktycznie za duzo jesz a za malo sie ruszasz... no i ile masz lat?

Gość mała czarnaaaa
Mam 26lat ;) Pracy nie mam siedzącej...raczej jestem w ciągłym ruchu...wracam późno, dom, rodzina...nie mam czasu przypilnować dłuższe dystanse ćwiczeniowe...chociaż kilka razy w tygodniu zdarza mi się także ćwiczyć już w łóżku przed snem...(nożyce, kółka, rowerek, brzuszki,itp) i idę spać bo zaś trzeba wstać rano do pracy :(

Gość dobroslawka
Nie jedz jablek na wieczor. To duzo wegli i jablka je sie do poludnia.

Gość Medea_24
Ja przy wzroście 176 i mocnych kościach, zwłaszcza biodrach, ważę 67 kg i już uważam, że ciut dużo, więc myślę, że te 79 to jednak sporo, niezależnie od Twojej budowy. Na pewno musisz mieć tzw. "boczki" i brzuszek, a to wygląda najgorzej. Zapisz się na fitness, to najlepiej pomaga zrzucić zbędny tłuszczyki modeluje sylwetkę, choć na początku spadek wagi jest niewielki, ale są efekty wizualne :) pozdr.

jest jakiś taki zawiły wzór matem aby obliczyć, czy to dużo czy mało. Dla mnie za dużo, przy swoich 59 kg miałbym kłopoty z przezyciem w pozycji na jeźdzca

Gość podobno stwierdzenie
GRUBE KOSCI to tylko wymowka !!!! bo cieżar kości kazdego!! czlowieka zajmują tylko 10 % masy ciala

Gość trener fitnesu
a skad jestes?

Gość mała czarnaaaa
Mój mąż ma 1,98cm wzrostu i waży ponad 110kg...nie mamy jakichkolwiek problemów jeśli chodzi o sprawy intymne...ja jestem tak samo aktywna jak mąż ;)

Gość mała czarnaaaa
Problem polega na tym, iż mieszkam w małej miejscowości, gdzie nie ma zorganizowanego areobku :(

Gość duzo za duzo
wdl kalkulator bmi masz 24.9 a nadwaga zaczyna sie od 25 :) mimo wszystko uwazam ze wazysz za duzo, granice 70-75 byly by ok

Gość mała czarnaaaa
Zgadzam się z osobami, które sądzą że waże za dużo... Może nie wodać tego po mnie tak bardzo nie mam dużego brzucha...jedynie uda są lepiej rozbudowane..no i same piersi dużo ważą...bo mam duże ;)

Gość mała czarnaaaa
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moim tematem :)

Gość samaraaaa
to duzo. Ja mam 176 cm i waze 58 kg, a naprawde dobrze wygladam jak waze 55. Wazac 78 wygladalabym jak maly slon

Gość lilianna von der putzen
mi sie wydaje ze bardzo duzo mam 179 cm wzrostu tez, a waze 65 i wygladam szczupło - zwyczajnie, nosze 36/38. przy siedemdziesieciu juz 40, max wazyłam 75 i juz byłam tłustawa a rozmiar miałam 42 wówczas, ble :/

Mnie też się wydaje, że sporo... Ja mam 177cm wzrostu i ważę 62kg i tak się czuję dobrze. Jak ważę 65 to już gorzej. Raz dobiłam do 70 i to była masakra... I też mam spory biust ;)