Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiŚśŚkaaa

Czy zacząć myśleć o nim poważnie .?

Polecane posty

Gość MiŚśŚkaaa

Właśnie.. mam taki mały ,,problem'' wczoraj spotkałam się tak jakby z moim byłym. Był tam jego kolega który jest pół Włochem(Patryk). I nie wiem co mam zrobić. Rozmawiałam z nim dużo wczoraj. On później powiedział że się we mnie zakochuje. W sumie kiedy ja o nim myślę jestem wesoła i też trochę myślę o nim poważnie. Ale z tego co słyszałam wielu Włochów(bo on jest bardziej Włochem niż Polakiem) jets nazywanych 'psami na laski' i nie wiem czy angażować się w jakiś związek czy zaczynać coś(a nie powiem, ale chciałabym)czy po prostu sprawdzić go czy będzie się lepił do innych. Nie chce już się dołować. Mam dosyć. Zaufać mu czy jeszcze sprawdzić go. Chciałabym już to wszystko zrobić tak szybko.. Ale boję się że będę cierpieć. Pomocy.

Gość Włosi są gorący
kochają mocno............ ale krótko :classic_cool:

Gość knmsgld
i od tylu :classic_cool:

Gość MiŚśŚkaaa
No włąśnie.. ,,Krótko'':( Dlatego też nie wiem czy sie tak angażować , a chciałąbym.

Gość MiŚśŚkaaa
Proszę o pomoc. Może to wydaje się jakieś błahe.. ale niech ktoś się postawi na moim miejscu. :(

Gość kobiecość
ale na co ty liczysz ?na to że kafeteria rozwieje twoje wątpliwości i wybierze za ciebie faceta :D

Gość MiŚśŚkaaa
Proszę o pomoc. Może to wydaje się jakieś błahe.. ale niech ktoś się postawi na moim miejscu. :(

Gość MiŚśŚkaaa
Tak liczę na to że przynajmniej jakiś użytkownik pomoże mi, doradzi.