Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensem zycia jestes Ty

zaczynamy starania od dzis

Polecane posty

Te ktore bardzo pragna dzidzi piszcie... opowiadajcie o wszytskim, zwierzajcie sie, piszcie o problemach, kobitki trzeba sie laczyc :)

Gość torcik czekoladowy
no to ja się dopisuję :)

Tak w ogole moze ktoras z was wie : tydzien temu dostalam silnych bolow z boku brzuszka okazalo sie ze piaske schodzi mi z nerki :( bol niesamowity, myslalam ze bede chodzic po scianie ;| juz co prawda mi przeszlo, ale obawiam sie ze to zaszkodzi moim staraniom :( czy ktoras miala kiedys problemy z nerkami i jest w ciazy lub juz urodzila?

torcik czekoladowy skoro tu jestesmy pierwsze :) to powinno nam sie szybko udac :)

Gość do sensem życia
ty sie lepiej idz pjeprzyć z własnym chłopem a nie z torcikiem! Co za debilka!

:| :| :| yy :/

Gość torcik czekoladowy
Mam taką nadzieję , że nam się uda. Co do nerek to nie wiem jak to jest, byłaś z tym u lekarza , bo na taki ból to pewnie jakieś specjalne tabletki są ,a w ciąży to nie bardzo brać leki.

bylam bylam i nawet u gina po badaniu stwierdzila ze ,,tam " wszytsko ok no ale jakos sie obawiam troszke... staramy sie juz od grudnia i jakos ciagle nic:( a ja juz tak bardzo chce...

Gość torcik czekoladowy
my się staramy 5 miesięcy i też ciągle nic tylko u nas to jest przyczyna. Mój ciężko pracuje, ja się uczę i pracuję i w domu to się tylko mijamy , a jak się widzimy wieczorem kolo 20 to już padamy z nóg , że nawet sex jest męczący :(:(

Gość te laski to sie umowcie
na wspolne les bzykanko, skoro wasi faceci mają flaczaste wacki! zapłodnić sie zawsze możecie in vitro!

Tez tak mam :( szczerze to intensywnie jest tylko w dni plodne a tak serio to raczej w to nie wierzyc

Gość Dr Gliss
masz mózg zlasowany tylko na kopulacje, przy takim prokopulacyjnym jedynie myśleniu NIGDY nie zajdziesz w ciąże

Ty tam patrz na swojego wacka... skoro tu siedzisz nie masz panny :D

Gość MalaGosia29
Hej dziewczyny. Ja też bardzo, bardzo chcę dzidziusia. Czuję jakiś wielki napływ uczuć i zegar biologiczny się odzywa. W połowie brania tabletek anty rzuciłam je, teraz mam pierwszą @, od tygodnia biorę kwasik i już niedługo zaczniemy się starać. Co do nerek - to ja mam często kamicę nerkową. Chodziłam na ESWL - laserowe rozwalania kamieni - super zabieg bo zazwyczaj po 3 się rozpadały. No ale w takich momentach to trzeba jeszcze brać leki rozkurczowe i antybakteryjne :( Liczę na to, że się w ciągu najbliższych miesięcy u mnie nie pokażą. Ostatnio mam wrażenie, że w koło mnie jakiś spisek dzieciorkowy jest ;) Wszędzie małe dzidzie, w sklepach, w reklamach, w programach, ja już nie mówię o gazetkach marketowych - pełno tam akcesoriów dla maluchów.

MalaGosia29 mi gin powiedzial ze wszytko ok a czy takie zabiegi duzo kosztuja? ja tez bardzo chce dzidzi wiem to glupie ale jak widze jakis fajny ciuszek to kupuje :) przesadzam?

Gość MalaGosia29
Zabiegi były na NFZ, na zapisy więc trzeba odczekać kolejkę gigant. Przy schodzącym piasku najważniejsze są tabletki przeciw zapalne i jakieś antybiotyki. Mi urolog kazał się jeszcze skontaktować z ginem, bo zapalenie pochwy murowane :( Co do ciuszków. Dzisiaj byłam na zakupach i w oczy wpadały mi tylko akcesoria dla dzieci! Małe różowe kaftaniki, malusieńkie skarpeteczki, prześliczne czapeczki. Ja wolę nie zapeszać i na razie nic nie kupuję. Choć czasami się łapię na tym, że przeglądam znaczenia imion w necie.

Kurczee boje sie troszke, do urologa ide we wtr zobaczymy co mi powie. Mam nadzieje ze wszystko ok. Od poniedzialku intensywne starania :) wiem troszke przesadzam ale tak bardzo juz bym chcial miec brzuszek...

Gość MalaGosia29
W ramach przypomnienia (szczególnie sobie, bo mogę trochę przesadzić z "wykorzystywaniem mojego kochanego :) ) - sexik co drugi dzień, nie częściej, plemniki w pochwie przeżywają pewien czas wiec do zapłodnienia może dojść np. 3 dni później

sorry ze zadam moze krepujace pytanie... ale powiedz mi czy jak Twoj konczy w Tobie to wszystko z Ciebie wyplywa? Ja mam takie dni ze wyplywa wszystko a iinym razem suchutko jakos ze nie wiem gdzie to jest...

Gość MalaGosia29
mmmm chyba sobie daruję odpowiedź na to pytanie :\

Gość do sensem życia
sperma twego gacha pewnie z odbytu ci wypływa, bo nigdy nie mozecie trafic tam gdzie trzeba hahahah

dzis spróbujemy uprawiac seks na pieska, zamierzam trzymać pupe w górze jak mi wstrzli sperme i dobrze sie bawic, moj mąż lubi jak podczas seksu na pieska zaszczekam pare razy...

Gość do sensu
"Ja mam takie dni ze wyplywa wszystko a iinym razem suchutko jakos ze nie wiem gdzie to jest..." Pewnie u seksownej sąsiadki za ścianą, buahahahaha!!!!! :D :D :D

Gość ten topik sie ciekawie zaczyna
moze go przerzucicie na erotyczne, co dziunie? :classic_cool: