Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Czy są tacy ludzie??

Polecane posty

Gość g0s1a82

Witam Dosyć często w internecie napotykam się na ogłoszenia typu "przyjmę yorka"I tak szczerze zastanawiam się czy są na tym świecie ludzie skłonni do takich gestów..?Oczywiście nie mam tu na myśli osób chcących pozbyć się chorych czy też mieszanych szczeniaków,ale ludzi o dobrych sercach i wrażliwych :wink: Napiszcie co myślicie na ten temat albo może ktoś z Was był w takiej sytuacji lub podobnej.Chciałabym również znać waszą opinię na temat osób piszących takie ogłoszenia??

Gość retro radar
chyba troska o własną kieszeń, a nie gest wrażliwca :o

Gość g0s1a82
Ale co gorsze ludzie chcą zarabiać na pieskach w w typie tej rasy,które tak na dobrą sprawę nie można rozpowszechniać,ceny tych szczeniaków są nawet porównywalne do tych z hodowli,czasem się zastanawiam czy nie traktują zwierzaka jak maszynki do robienia pieniędzy:(

Gość g0s1a82
Szczerze mówiąc dla mnie to jest chore ktoś ma yorka suczkę nie wiadomo jeszcze z jakimi wadami i jak daleko odbiega on od wzorca rasy dopuści z byle jakim pieskiem a ludzie się na to nabierają i płacą.

Gość g0s1a82
A co jeszcze jest najśmieszniejsze traktują te psy jak towar z górnej półki.

Gość OddamYorkaZaDarmo
szukam domu dla czteroletniego yorka. Jest zaniedbany ZDROWY potrzebuje duzo milosci cieplego domu, uwielbia dzieci. Jest naprawde slicznym lagodnym pieskiem.Wiecej szczegolow prosze kierowac na e mail. Jest to powazne ogloszenie dlatego mam nadzieje nikt nie bedzie robil sobie z tego zartow. Prosze napisac e mail z numerem telefonu oddzwonie. asiaczek1986-86@gazeta.pl SZCZECIN