Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnnmnbmmnn

Do mieszkańców Warszawy i nie tylko! Zaginął BARTEK BOGACZ!

Polecane posty

Gość mnnmnbmmnn

Wszystkie informacje znajdują się na tej stronie. Podbijajcie temat, jeśli możecie ZAGNIONY http://www.bartek-bogacz.pl

Gość mnnmnbmmnn

Gość rozejść się
widzę to ogłoszenie kilkadziesiąt razy dziennie, ale Bartka jeszcze nie widziałam 🖐️

Gość biednaaaaa
Bogacz??? Jak naprawdę jest bogaczem, to go znajdę :classic_cool:

ja pierdziu same pozytywy, ładny człopak o nazwisku bogacz i zaginął, nie może być.....

Gość biednaaaaa
Ładny, a do tego bogacz.... Pewnie ta kobieta go uprowadziła.

Gość
blondyn, jestes popierdolony.

Gość mnnmnbmmnn
To, jak wygląda, nie ma w tej chwili najmniejszego znaczenia. Żarty są również nie na miejscu. Liczy się to, że ZAGINĄŁ, szukają go rodzina, przyjaciele, nawet obcy ludzie. Nie wiadomo, co się z nim stało!

Gość mnnmnbmmnn
Jeśli ktoś miałby ochotę pomóc: UWAGA: mamy 7 000 mini ulotek miejsce spotkania: METRO CENTRUM (placyk) przy środkowym wejściu (do tej mini galerii) data i godzina: 28.02.2010 (niedziela) godz 14.00 po czym się poznajemy: zdjęcie Bartka ZACHĘCAMY DO WYDRUKOWANIA TEŻ TAKICH MINI ULOTEK- czyn więcej tym lepiej!! info z facebooka http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=293431029012

bardzo współczuje, tez kiedys przeżywałam zaginiecie bliskiej osoby i wiem ze to najgorsze piekło-nie wiedzieć co sie stało i nie móc nic zrobić... na moim osiedlu wisi plakat z jego zdjeciem...niestety nie widziałam go

Gość biednaaaaa
Jak to nie ma znaczenia jak wygląda? To po cholerę jest to zdjęcie? Trzeba wiedzieć jak wygląda w razie gdybym go spotkała.

Gość mnnmnbmmnn
Biedna - nie chodzi o to, czy brzydki, czy ładny. O to mi chodziło. Bmblondyn - im więcej osób wie, tym lepiej

bardzo interesująca i godny polecenia jest św Antoni, ja nie narzekałem...

po przeczytaniu tego pierwszego posta do końca, głupio mi , ale chłopak jest sobie winien, nie pije się w nadmiarze na ocym terenie, podstawowa zasada ....

Gość mnnmnbmmnn

koles musi mieć bardzo zdeterminowaną rodzinę w dodatku przy kasie bo...umieszczają ogłoszenie niemal wszędzie. dodam ze takie ogłoszenie w metrze np czy gdzieś nie jet najtańsze. gdzie się nie odwrócę widze twarz tego chłopaka. mam nadzieję że się znajdzie, jesli żyje to przy takim szumie medialnym(w pozytywnym znaczeniu oczywiście) wokół jego osoby to powinien go ktoś gdzieś rozpoznać.

jak czytam niektóre wpisy to wstyd mi za nasze społeczeństwo, ale w was zawiści... np. "jest w tv ktokolwiek widział itd....a tu co chcesz ????" co to k...ma by?? żal ci, że4 tu weszła i prosi o pomoc? a jakby tobie zaginelo, któreś z rodziców albo wlasnych dzieci? ludzie, jacy wy jestescie wstrętni :O pomocy w takich przypadkach trzeba szuka wszędzie, a nie tylko w okreslonym programie...im więcej ludzi będzie miało dostęp do jego zdjęc czy informacji o zaginonym, tym większe prawdopodobieństwo, że się go odnajdzie... ale wam przeszkadza, ze ktos zalożyl taki temat...a wlasnie ze kafeteria [po to jest, jej pierwotnym zalozeniem była wspólna pomoc międzyludzka, a nie podszywy i plucie jadem jak myślą niektórzy... tfu...jak czytam posty takich ludzi to ogarnia mnie zal

Gość KAFFFFFFFA
Dobrze ,że podałas jego zdjęcie. Zobaczysz na pewno się znajdzie.

Gość
podbijajmy chociaz, niech bedzie ciagle na pierwszej stronie!

Gość nunino
moze akurat komus sie cos przypomni