Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary znajomy

Naturalne dziewuchy - GDZIE JESTESCIE?

Polecane posty

Gość Stary znajomy

Chodzac po miescie widze tylko puste tapeciary, tipsiary i solary. Gdzie sie podzialy naturalne kobiety? :o

Gość
Ja jestem na kafe :-D

mam swoje paznokcie, a mi nie wierzą i mówią że tipsy :classic_cool: jestem naturalna?

Gość agnieszka12345
A gdzie się podziali faceci z takim podejściem do naturalnych dziewuch :) Ja chyba się zaliczam do naturalnych, nie używam pudru, tylko trochę tuszu do rzęs. Ale to prawda - co się wyjdzie na ulice, same wypucowane twarzyczki, aż się czasem przykro robi ;)

Gość Gienek35
Stary znajomy - może dlatego tylko takie widzisz, bo przykuwają wzrok ... A te szare zlewają się z tłem ...

Gość Gienek35
Ja tam dzisiaj byłem na mieście ... i widziałem parę extra dziewuszek ... ale też te owe naturalne z sińcami jak dracula i szarą cerą ... brrr... włosy też szare i jeszcze ubranie do kompletu ... Szarość szarością pogania ... :O Takich jest większość ...

Gość
agnieszka12345 Naturalna nie znaczy bez makijażu

Ja makijaż robie tylko na wielkie wyjścia na codzien tego nikam bo chce zachowac mlodosc na twarzy dłuzej, zatykajac pory fluidami i pudrami nie osiagne tego efektu. Mam 27 lat ale nikt mi nie wierzy :)

Gość Stary znajomy
Gienek35: Fakt, puste lale przykuwaja uwage, ale tylko na chwile. Trudno mi przychodzi wyobrazenie sobie stalego zwiazku z kobieta, ktora wyglad zew. przeklada ponad to co soba reprezentuje. Czy moglby ktos mnie uswiadomic, gdzie mozna znalezc naturalna kobiete? Gdzie nie pojde to widze same kurwiska. Juz przestalem szukac po PUB'ach, dyskotekach, etc, bo z doswiadczenia wiem, ze nic interesujacego tam nie znajde.

Gość Gienek35
"Trudno mi przychodzi wyobrazenie sobie stalego zwiazku z kobieta, ktora wyglad zew. przeklada ponad to co soba reprezentuje." - ale rozumiem, że ocena osoby przez wygląd już wchodzi w grę... Masz pojęcie, że to równie puste? Czyli każda dziewczyna w makijażu, to już kurwisko?

Nie przesadzaj, jeste papugi są wszędzie ale nie tylko one, nie wiem gdzie ty mieszkasz, na Ibizie?:P

Gość Gienek35
Naturalne to chyba także te, które nie ingerują w swoją sylwetkę? Bo jeśli ćwiczy i stosuje dietę, to już jakby nie było ingerencja i modelowanie ... Zatem naturalne galaretowate fałdy?

Gość
Kajtuś ładny makijaż zdobi kobietę i też potrafi odmłodzić,tylko trzeba trochę umiejętności.Poza tym w dzisiejszych czasach są świetne naturalne kosmetyki które nie zatykają porów :)

Gość Gienek35
Naturalne zęby? Czyli wybielane i leczone także odpadają? :P To także ingerencja ...

Gość
I pewnie jeszcze naturalnie zarośnięta :o :-D

Możliwe, że są ale nie uwierzę, że ich stosowanie w żaden sposób nie wpływa na szybkość starzenia się skóry. Mam dobrą cerę, bez sińców więc po co mam się sparmwać tym masłem orzechowym. To tak samo jak farby nie niszczące włosów:)

Gość Gienek35
Naturalna to naturalna ... Zarośnięta bardziej niż puszcza kampinowska ... :P chyba, że chora to wtedy nie wyrośnie nic ...

Gość
Kajtuś bez przesady nie żyjemy w średniowieczu ;)

Gość Gienek i stary znajomy
pokażcie foty- ocenimy, czy jesteście tymi naturalnymi mężczyznami.

Gienek35> przecież wiesz ze autorowi nei o to chodziło, szuka skromnej kobiety po prostu:), kobiecej.

Gość Gienek35
Chyba, że chodzące zombie na mieście też czują, że mają piękną cerę ... o matko! Kto po zimie ma naturalnie piękną cerę? nie ma takiej!

xazui > no skoro tak uwżasz to farbuj włosy dalej.. moja sis robi sie na bóstwo u najlepszych fryzjerów, nie ma już połowy kłaków:)

po zimie to sie idzie do kosmetyczki i oczyszcza cere oraz odzywia, ponadto stosuje dziesiatki maseczek :) Wiem, to takie nienaturalne.......:)

Gość Gienek35
To niech się jasno wyrazi ... Natura - to bez żadnej ingerencji ... Mam jej obraz - galaretowate cielsko, żółte krzywe zęby (w najlepszym przypadku, jeśli w ogóle są :P) zarośnięta po czubek głowy, z szarą cerą i sińcami jak dracula ..

Gość
Kajtuś Co Ty bredzisz ja nie farbuję włosów :-D

Gość Gienek35
Kajtuś - to już ingerencja! Więc się nie liczy... Natura, to natura!

Gość blond i solara max
dlatego ja cały rok opalam swoje ciałko w solarium i nie wychodzę z domu bez makijażu, jestem zadbaną dziewczyną