Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary znajomy

Naturalne dziewuchy - GDZIE JESTESCIE?

Polecane posty

Gość
blond i solara max A co naturalne są zaniedbane Twoim zdaniem? :o

Gość Gienek35
Złoty środek musi być ... i co najważniejsze musi być ten błysk inteligencji w oczach .. Ta klasa, ten ruch kobiecy ... To spojrzenie, ta mimika ...

Gość blond i solara max
jeśli są naturalnie piękne bez skazy (czyli jakiś 1 procent) to oczywiście, że bez żadnej ingerencji też będą piękne. Ja wolę makijaż i solarium, lubię się ciekawie ubrać i wyróżniać z tłumu. Jakie to przyjemne jak się faceci za mną oglądają:)

Gość menXXX
U NAS NIESTETY WSZSYTKO JEST NA JEDNO KOPYTO:/KAŻDA CHCĘ BYC DODĄ;)SOLARA-A ZA 5LAT POWIESZ CO TY ZE SOBA ZROBILAS,TIPSY-JAK PANOKCIE ODLECA Z 'PŁYTKA'O ILE JESZCZE COS TAM JEST MOZE ZROZUMIE,ZE JUZ CIE NIE PODRAPIE PO PLECACH I TE MAKIJAZE-IM WIECEJ TYM LEPIEJ!TONA PUDRY+WYPACKANE ŚLEPIA=1H WYCIETA Z DNIA SIANO+WATA CUKROWA-NASZE BLOND LALECZKI:d DLATEGO STAWIAM NA BRUNETKI

Gość romangiertych2
blond i solara max - koleja pospolita dupa chcemy czegos nowego!

Gość blond i solara max
a brunetki to niby naturalne?:O od czarnej farby też się niszczą włosy... poza tym ja mam blond ale takie bardziej złociste i nie mam siana, mam zdrowe, lśniące włosy. Solarium daje mi też to, ze właśnie nie muszę pudrować twarzy, bo nie mam mankamentów do przykrycia. Makijażu też nie robię ostrego a paznokcie mam swoje:P

Gość menXXX
kufa gdzie nie spojrzysz głowy blond i najlepiej różowy dresik-a myslałem ze kresz to była totalna wiocha :D

Gość blond i solara max
..ale pudruje czasem odbyt..

Gość Gienek35
Złoty środek podkreślam ... to klucz prawie do wszystkiego ... Kobieta musi być zadbana, ale nie kiczowata ... Zresztą trudno te kiczowate nazwać zadbanymi ...

Gość blond i solara max
Gienkowi na pewno bym się spodobała, myśle ze jestem w jego typie

Gość menXXX
wszsytko jest dla ludzi-niby:]a nie obawiasz sie,ze twoj czar zaraz prysnie?miałem kiedyś fajna dupe- długie nogi,ciemne włosy i SOLARA-jak ją ostatnio spotkałem jedna wielka kiszka-5lat opalania=10lat do przodu-nooo ale jak była ze mna to nonooo:D

Gość oczywiście...
że naturalne dziewczyny istnieją tylko trzeba dobrze się rozejrzeć:) a skąd są Ci ,którzy takich dziewczyn szukają?

Gość SARA OOOOO
Własnie kiedys chodzilam duzo na solarium tzn.3-4 w mies.teraz mam 32 lata..I jestem zalamana- mam piepszyki,piegi,kurze łapki..Pretensje moge miec tylko do siebie.Chociaz zadna z pan na solarium nie mowila o jego szkodliwosci.Tak jak ktos tu pisal,wszsytko jest do czasu :((((((((((((((((((((((((I tez sie za mna ogladali..

Gość menXXX
Nie usprawiedliwiaj sie:Pjak jestes taka to SĄ WAS MILIONY:Dhehe zaskocz nas moze czyms innym:D

Gość uyjkyujyujyujkyu
Gienek ma duzo komleksow, generalnie jest brzydka, ale prubuje to na sile ukryc, wmawiajac wszystkim ze ta solara, tona tapety to wcale nie znaczy ze jest kiczowata :D:D I myląc podstawową higienę osobistą z wypizdrzaniem się :) Zal mi cię robaczku :*:*:*

no właśnie, dobrze ktoś napisał : "A GDZIE SIĘ PODZIALI MĘŻCZYŹNI ,KTÓRZY CHCĄ TE NATURALNE KOBIETY" no właśnie , jakby was było więcej , to i naturalne dziewczyny wypełzłyby z pod tych ton tapet i z pod tlenionych kołtunów. :)

Gość blond i solara max
a co może źle wyglądam? 😠 jakoś nie mam problemu z podrywem, praktycznie każdy na mnie zawiesi oko szczególnie latem jak noszę mini i mam tak pięknie opalone nogi podczas gdy część dziewczyn jeszcze przed wakacjami i straszy bladością brr

Gość menXXX
mini,mini- kazdy patrzy na mini-normalka, ale często ma laska fajne nogi które nie musza wygladac jak usmazone parowki:Pa czasem patrzymy bo sie rozgladmy-a to cos innego :)po prostu bez wlewu laska,przeslij nam fote za 5lat-a swoja :D

Gość blond i solara max
wyglądasz przeciętnie, jak kelnerka w jednej z pizzeri w moim miesice, w tej pizzeri kazda kelnerka wyglada tak samo, tak jak ty.... nuda

Gość weosła annka
max siano i max poamrsczona skorka pomarancza idz na badania typu-ile lat ma moja skora poniuchaj sie po solarze mniam smaozna pomaranoczowa skorka wlosy blond,koncowki tylko troche spalone,to sie nie liczy i wyjalowiony mozg od solarium ze kazdy patrzy,kazdy czegos chce Boshe paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze kiedys dziewczyna zrozumie :PSiano,solara + dziki róż- nasza cudna wizytowka kraju echh..

Gość blond i solara max
no i co z tego, że to szkodzi:O po pierwsze nie wiem co będzie za 5 czy 10 lat. Po drugie dbam o siebie bo mam plan poznać jakiegoś bogola i go usidlić. Wtedy jak skóra mi się zniszczy, to zaiwestuję w zabiegi a kiedy przyjdzie czas zrobię lifting czy co tam wtedy będzie dostępne. Jak na razie nie muszę się tym martwić w moim wieku:D

Nie mam farbowanych włosów ani nie są przedłużane :P nie mam tipsów nie chodzę na solarium :P używam podkładu , tuszu do rzęs , kredki do oczu jak wychodzę po przyjściu do domu zmywam i nakładam krem uważam się za naturalną nie mam wyzywającego make upu i nie rzuca się tak w oczy ani nie jestem pomarańczowa. Sama osobiście też nie lubię pomarańczowych blond barbie. :P