Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alienk-a

Faceci, zapuszczajcie włosy...

Polecane posty

Gość wampi334rzyca
jak już o muzyce rozmawiacie to np jest też zajebisty koleś z zespołu DISTRUBED a jest łysy na kolano...

Gość wampi334rzyca
kły są zarąbiste złociutkie takie:-)

Krzysio może jakiś oryginalny nie jest, ale głos ma, trzeba przyznać. A Maidenów to ja lubiłam , jak byłam młodziuchna. Cenię ich starsze płyty, choćby "Fear of the dark", bo niestety, od "Dance of Death" płyty stały się zbyt podobne do siebie.

Gość Mister_x
Ja się nosze jak w danej chwili lubię, nie oglądając się na innych. Nie przepadam za masami, dlatego zawsze muszę w nich kontrastować, patrząc jak się ludzie oburzają:D. Kiedyś byłem łysawy, później płaszcz i włosy do pasa, chwilowo irokez choć nie byłem punkiem, fryzura w stylu "grzecznych chłopców", a teraz znowu długie:D. Filtruje tym też chyba swoje otoczenie, widzę kto jak reaguje na kogoś kto wygląda inaczej (a wierzcie że ma to dużo wspólnego z ogólną mentalności i psychom). A opinia panien co to nie lubią długowłosych? Każdy lubi to co lubi;)

to jest moje zdanie, podobają mi się kolesie z długimi włosami-o ile mi wiadomo, tacy istanieją :D Tobie podobać się to nie musi, także nie spinaj się tak ;)

widzewwidzew "chyba cie popie**oliło że jakis normalny chłopak będzie popie**alał w długich kudłach ch*jowo to wygląda 2 albo 3 mm najlepiej wiadomo od zawsze" Dokładnie, lepiej bym tego nie napisała. :)