Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alienk-a

Faceci, zapuszczajcie włosy...

Polecane posty

ja widzialam kilku łysych facetów, którym dobrze z oczu patrzylo:) ale wole pleść mojemu warkocze:D

"popracuj nad sobą" Po co? Ja już do was nie podchodzę. Chyba nie ogłosicie żałoby z tego powodu :D ? Prędzej rzucę się z butelką benzyny na czołg niż ponownie spróbuję czegoś z dziewczynami. Są lepsi ode mnie w te klocki więc tylko bym się ośmieszał z moimi umiejętnosciami w moim wieku. A wogóle - co to znaczy 'pracuj nad sobą'? Największe głąby których hobby ograniczało się do chlania wódy i spotykania się kumplami mieli powodzenie wśród naprawdę fajnych dziewczyn W jaki to sposób pracowali nad sobą? Mam 25 lat w tym wieku to się juz czegoś od faceta wymaga. Czemu mam nękać swoją nudną, skrytą osobą jakąś biedną dziewczynę? Tylko jej dzień popsuje.

Gość tarariru
Josh Holloway

Masz rację, lepiej nie nękaj bo naprawdę jesteś dołujący:/ Ty po prostu przygnębiasz, męczysz i smucisz. Robisz z siebie nieudacznika i najwyraźniej nim jesteś. Jak ci pasuje rola ofiary to tak zyj. Na wybory tez nie idz bo przeciez każdy polityk to pazerna świnia. Wystarczyłoby troche optymizmu, minimum radosci, a ty zadreczasz czarnowidztwem, jka mozna pokochac takiego czlowieka? Te tępe dresy jak mówisz przynajmniej maja w sobie jakąś radoć zycia, a ty co masz? Mądość, któa nakazuje ci samotnei przejść przez życie w obawie przed kopniakiem.

Gość I Want Out
A, jeszcze mi się przypomniało, Viggo Mortensen we "Władcy pierścieni" wyglądał świetnie :D

Gość wampi334rzyca
troche mnie nie było a jak się temat rozwinął:-)

"Masz rację, lepiej nie nękaj bo naprawdę jesteś dołujący" To samo usłyszałem tam gdzie pracowałem - od kobiet zresztą. Powód? Nie plotkowałem o dupie maryni tylko robiłem swoje. "Ty po prostu przygnębiasz, męczysz i smucisz." Jesli już to tylko na forum. Nie mam okazji by porozmawiaż z innymi ludźmi poza siecią. I nie szukam. "Robisz z siebie nieudacznika i najwyraźniej nim jesteś." Dziewczyny mnie odrzucały - to była ich decyzja. Co ja mogłem na to poradzić? "Na wybory tez nie idz bo przeciez każdy polityk to pazerna świnia" Nie chodzę. To wy wybieracie złamasów i tacy jak ja - którzy nie widzą odpowiednich kandydatów (od lat te same figury a w kraju się nie polepsza) muszą się z nimi użerać. "Wystarczyłoby troche optymizmu, minimum radosci" Osoba którą kocham właśnie się zaręczyła się. Rozpiera mnie radość i wiara w lepsze jutro. Kto rzuci sznur? :P "jka mozna pokochac takiego czlowieka? " Tez mnie to zastanawia: jak można pokochac kogos kto nie ma "tego czegoś, kto nie błyszczy w towarzystwie, nie ma bajeru. Jestem sam bo pod względem charakteru, stylu bycia nie mam nic do zaoferowania drugiej osobie. Poczytaj o introwersji. Tego nie mozesz zmienić. "Te tępe dresy " A teraz znajdź słowo 'dres' w moich postach... "Mądość, któa nakazuje ci samotnei przejść przez życie w obawie przed kopniakiem." To tylko ja i moja decyzja a ty zachowujesz się jakbym krzywdził cały kobiecy gatunek. Bez przesady.

Gość wampi334rzyca
na jednej z gitar gra super facet z długimi włosami

no pewnie, gitarzysta Hunter np, ten ma wlosy uffff

Gość Fajnych juz nie ma
Teraz jest walka o odpadki

Gość wampi334rzyca
jak wam się podoba muzyka z linku????

Ten od Martuś to z apocaliptica ale on taki enieco zniewieścialy mi sie wydaje