Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAKA MINA PRZY OŁTARZU ?

Polecane posty

Jak to ma byc waszym zdaniem. nieraz widzę panny młode cały ślub suszące zęby w kościele bez powodu na swym slubie a przecież to swięte miejsce i należy się powaga - ja tak myślę ale może się mylę - wyjaśnijcie mi jak to ma byc

Ja zamierza się uśmiechać;-) w końcu to szczęśliwy dzień. Ale wiadomo, że nikt nie będzie suszył zębów do fotografa. A przy przysiędze trzeba zachować powagę.

a dlaczego nie można się uśmiechać? należy zachować się z rozsądkiem ale nie rozumiem dlaczego mam się nie cieszyć z tego dnia. Nawet na przysiędze uśmiechałam się do męża

nie ma sie z czego cieszyc... za pare lat to zrozumiesz;)

Ja sie smiałam jak szalona. Tak reaguje gdy sie denerwuje :) To jest dosc stresujaca sytuacja i każdy reaguje tak jak reaguje. Jedni płaczą, drudzy sie śmieją,a trzeci są poważni. nie ma sie czego czepiać.

no właśnie. to do komentarza powyżej. dobrze napisane. to dość stresująca sytuacja i każdy reaguje inaczej. do Kajtusia. jak narazie jest wszystko dobrze a to że komuś sie nie wiedzie to juz nie moja wina:)

60 % małzenstw rozpada sie w ciagupierwszysch dwoch lat... wiem bo zajmuje sie zawodowo "ułatwianiem" rozwodów.

Gość gora
Ale jesteście zabawni :)) ale w końcu dowiem się czy w kosciele należy się uśmiechac ? a tym bardziej podczas przysięgi ?

Kajtuś to już po frytkach :D :D :D Przeszłam dawno ten "stresujący" okres dwóch lat :classic_cool: gora. Podczas przysiegi o dziwo byłam w miare spokojna :) Ale czy nalezy czy nie. Jeśli napiszę Ci, ze nie to co to zmieni? Człowiek podczas takiej chwili nie myśli " a teraz muszę być poważna" tylko, zeby sie nie pomylić ;) Moim zdaniem nie ma "nalezy bądz nie nalezy"

Gość jasne ze mozna sie usmiechac
to radosna uroczystosc