Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pineapleboobs

Kierowcy bez serca

Polecane posty

Gość pineapleboobs

Dzisiaj widzialam jak jakis kierowca potrącił pieska- uciekł Rownież dzisiaj jakis kierowca zabił psa mojego kolegi - uciekł W wakacje inny kierowca potrącił mojego pieska, który zdechł -również uciekł Jak to jest jak myslicie czemu kierowcy potrącaja psy i uciekaja z miejsca wypadku ?

Gość podjęłam ostateczną decyzję
bo są głupimi chujami :O

Gość kowalczykówny kurwaaaaa
jak to uciekł? a kto mu każe się zatrzymać? To nie człowek, żeby się użalać, ani nie zając, żeby wziąć na obiad.

Gość pineapleboobs
nienormalny jestes ??? przeciez taki piesek to tez członek jakiejs rodziny :( a jak sie potrąci zwierze to wypadalo by się zatrzymac tak ?

Gość montesciuoue
sumienie mu kaze ... nie człowiek ... ale tak jak czlowiek jest to istota zywa która tez zasługuje na szacunek

Gość jak mu się mucha rozbije
o szybe też powinien sie zatrzymać i zmówić zdrowaśkę, bo to też stworzenie żywe.

Gość pineapleboobs
DOKLADNIE

Gość pineapleboobs
każdy wie jakie to smutne kiedy jeg ozwierze zginie w takim przypadku :( widze zettutaj ludzie nie maja serca tak jak ci kierowcy :/

Gość tak_ członek rodziny
która zapewnia mu takie bezpieczeństwo !

Gość losek
ja dzisiaj własnie przejechałem szczeniaka:-( a co miałem zrobic centralnie pod koła nie było szans na zatrzymanie sie i co? zatrzymałem sie przełozyłem na bok i pojechałem dalej

Gość jaki.....
a dlaczego durni ludzie nie pilnuja psow? nie zamjaka ich, czesto widze biegajace psy poboczem drogi, to az widac ze skoncza pod kolami, debile-wlasciciele pilnujie zwierzat a nie najzezdzacie na kierowcow wiadomo ze chamstwo uciekac, ale jak ci nagle wskoczy pod kola pies to czesto nie juz ratunku, i co to zmieni ze nie ucieknie? i tak po psie a to wina jego durnego wlasciciela co nie pilnowal!!

Gość jaki.....
wlasnie losek, czesto tylko to mozna zrobic, polozyc n apoboczu i tyle to jakis kretyn co nie dopilnowal jest temu winien

Gość montesciuoue
nie porównuj muchy do psa ... :| nie kazdy jest w stanie upilnowac maksymalnie swojego pupila ... wezcie sie ogarnijcie .. a skoro ci kierowcy juz tak zapieprzaja i rozjezdzaja psy to niech troche uwazaja bo moga kiedys zabic czlowieka ... co za ludzkosc ...

Psa trzeba pilnować od tego jest smycz bo żadne rozpędzone auto w miejscu nie stanie.

no tak, ty nie możesz "maksymalnie upilnować swojego pupila" a ja jadąc nawet 50tką jestem w stanie zatrzymać sie gdy zwierzak wbiegnie wprost pod koła !! Nie mam żadnego na sumieniu, jakby co

Gość losek
No dokladnie jak można nie zamykać nie pilnować swoich psów??? to było na bardzo ruchliwej ulicy niestety nie było szans

Gość jaki.....
co to znaczy nie upilnowc maksymalnie? jak nie mozna to sie nie ma psa, proste takie to trudne trzymac za ogrodzeniem, zeby nie biegal po wsi czy pod miastem luzem, albo spuszczac ze smyczy w bezpiecznym miejscu a nie jak czesto widze, srodek miasta, tlumy ludzi i aut a potem placz bo piesek sie zgubil :O niektorzy debile nie powinni miec zwierzat i tyle

Gość pineapleboobs
Rozumiem wszystko jak piesek wybiegnie i nie da rady zachamowac to zrozumiale. ALE !!!! 1) jak se jedzie 80/h w terenie zabudowanym nie patrzac na znaki to własnie tak jest. u mnie jesy ograniczenie do 30 !!! wiec nie ma mozliwości takiej zeby bylo cieżko wychamowac :/ 2) utrzymanie zwierzatka blisko siebie czesto jest trudne ( wiem ze sa smycze) ale czasem sie wypuszcza pieska cos go zaciekawi i wypadek gotowy ale gdyby KIEROWCA przestrzegal znakow miałby szanse wychamowania a przynajmniej piesek nie zdechłby na miejscu :(

Mają się zatrzymywać i robić masaż serca?:P Jak przejeżdżają specjalnie to chamstwo, ale jak kundel wleci pod koła to się nic nie zrobi. Lepiej zabić psa niż walnąć w drzewo próbując go wyminąć.

Gość to smutna sytuacja
Wiadomo, że właściciel i bez Waszych wyrzutów ma do siebie żal, że nie upilnował, a kierowca chyba specjalnie nie gonił pieska pod krawężnikiem. W dobrym tonie jest się zatrzymać i z grzeczności sprawdzić, czy nic się nie stało (bo nie każdy taki wypadek kończy się śmiercią pieska), nawet nie chodzi o to żeby tego psa wieźć do lekarza teraz albo dzieciom przynosić słodycze za psa - tylko z grzeczności.

Gość montesciuoue
nie porównuj muchy do psa ... :| nie kazdy jest w stanie upilnowac maksymalnie swojego pupila ... wezcie sie ogarnijcie .. a skoro ci kierowcy juz tak zapieprzaja i rozjezdzaja psy to niech troche uwazaja bo moga kiedys zabic czlowieka ... co za ludzkosc ...

Gość pineapleboobs
a znacie takie cos jak hamulec ??? !!! Ile razy widzialam jak kierowcy zapieprzaja pies wybiega i zero hamowania ?? !! to jest ludzkie ? nie wydaje mi sie ;/

2) utrzymanie zwierzatka blisko siebie czesto jest trudne ( wiem ze sa smycze) ale czasem sie wypuszcza pieska cos go zaciekawi i wypadek gotowy ale gdyby KIEROWCA przestrzegal znakow miałby szanse wychamowania a przynajmniej piesek nie zdechłby na miejscu to niech się piesek zaciekawia w lesie albo na łąkach z dala od drogi.

Uważam,że idealnie by było się zatrzymać, sprawdzić czy zwierzak żyje, ewentualnie zawieść go do weterynarza.

ewentualnie zawieść go do weterynarza. o tak, bo ludzie nie mają co robić tylko czyjeś kundle po lekarzach wozić i bulić. No chyba żart

Gość pineapleboobs
nie zwalam winy na kierowcow wiadomo ze wlaściciel ma pozniej tez wyrzuty sumienia. Chodzi o to ze kierowcy bez skrempowania opuszczaja miejsce potracenia zwierzaczków, czesto nawet nie probuja wychamowac zeby uraz był jak najbardziej minimalny :/ a skoro kierowcy tego nie wiedza to jak to jest ze maja prawo jazdy ?

Gość jaki.....
do analfabetki wyzej (wychamowac :O ) lepiej sto razy jak pies ginie na miejscu, przynajmniej od razu i sie nie meczy jesli nie ginie malo kto udzeli takiemu stworzeniu pomocy i oznacza to dlugie meczarnie wiec sto razy lepiej zeby zginal od razu kierowcy jadacy 80 w zabudowanym to debile, ale powtrzam 90% wypadkow mozna unickac gdyby wlasciciele pilnowali zwierzat, zwlaszcza gdy wiedza ze sa ludzie jadacy te 80

Gość pineapleboobs
Invicta, nie chcialabym zeby kiedys przez zwykła nieuwag Ciebie to spotkało, zobaczyłabys jaki to zal ze człowiek ktory zabil ci zwierzatko nawet nie powiedzial glupiego przepraszam...

Gość pineapleboobs
Do jaki... słuchaj masz jakis kompleks na punkcie polszczyzny? kazdy mze robic błedy, nigdy zadnego nie popełniłas ? :/ JESZCZE RAZ mowie o fakcie; jak mozna byc takim chamem i sie ne zatrzymac choć na chwile ?