Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalalunia25

Dlaczego kobiety są wrogo nastawione do innych ładnych kobiet?

Polecane posty

Gość Lalalunia25

Może ktoś wie?

Gość poszukiwaczka przygód
jak to dlaczego? bo to jest konkurencja:O

jezeli jakas jest wrogo nastawiona to znaczy ze uwaza ze tamta jest od niej ladniejsza, lub wyglada tak jak ona by chciala, ja jednak podziwiam piekne kobiety :D najbardziej kręcą mnnie usta i włosy

Gość statystkanb1
wiadomo nie od dzis, ze na 1 faceta przypada kilka kobiet... ale ciekawe rzeczy w tym zakresie juz mozna obserwowac w szkole podstawowej, kiedy to dziewczynki wyzej i bardziej poblazliwie oceniaja chlopcow niz swoje kolezanki, choc rozum i obiektywizm czasem nakazywalby inaczej.... strasznie to zenujace... zupelny brak solidarnosci kobiecej zaczyna sie ksztaltowac na tak wczesnym etapie...

Gość Ajm Grejt
Wedlug mnie to naprawde zalezy od tego jaka jest ta ladna dziewczyna. jesli jej zachowanie, gesty i wszytko mowia jaka ona czuje sie zajebista to to odrzuce. a jezeli jest fajna dziewczyna na ktora do toego milo popatrzec to naprawde jest spoko i nie czuje zazdrosci tylko sympatie :)

A może dla tego że utarło się że jak ładna to i głupia

Gość fjsiohighv
Mi sie wydaje ze po prostu czasami te ladne uwazaja sie za lepsze od wszystkich dziewczyn. Nie chodzi o wyglad tylko o to jak te ladne oceniaja innych