Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona_od siedmiu_boleści

Jestem mężatką, a cały czas myślę o...

Polecane posty

Wiem, że za chwile mnie zbesztacie, za to co napiszę, ale trudno. Mam 24 lata od 2 lat jestem po ślubie. Mąż jest w tym samym wieku... Od jakiegoś czasu cały czas po głowie chodzą mi myśli o seksie z kimś starszym, z jakimś dojrzałym facetem po 30 -tce. Idąc ulicą niemal wzrokiem rozbieram obcych mi mężczyzn. Nasz seks jest nudny i monotonny. Oczywiście rozmawialiśmy już wiele razy na ten temat. On problemu nie widzi... A ja... ehhh życie.

Gość Kosmopolitanka90
A jak wygląda wasz seks? Co masz konkretnie na myśli mówiąc nudny? Czego oczekujesz od swojego męża?

Gość druga żona od siedniu boleści
witaj w klubie

Poprostu cały czas to samo. Żadnych nowości, nic. Poza tym seks inicjuję zawsze ja. A jak chcę spróbowac czegoś nowego, to odechciewa mi sie słysząc jego głupie teksty. Ostatnio też mam taki okres, że mogłabym kochać się codziennie nawet po 3 razy. A on raz na kilka dni... Czuję, że długo tak nie wytrzymie :(

Mówiłam mu... a on się śmieje i nie traktuje tego poważnie...

Gość Kosmopolitanka90
Może chcesz wprowadzać udziwnienia praktykowane przez wielu oszołomów, którzy siedzą na tym forum typu lizanie odbytu, wzajemne obsikiwanie się czy też wstrętny anal, a twój mąż jest normalnym facetem i lubi po bożemu?

Umów się z kolegą(pokaż się w seksownych ciuszkach) pokokietuj tamtego i ...sprawdzisz czy mu będzie do śmiechu;)

Kosmopolitanka za dużo gazet czytasz :D bez obrazy

Chodzi np o to, żeby gra wstępna trwała dłużej niż 5 minut. Czy np, żeby ja trochę siebie podotykała... To chyba nie aż tak dużo? Już nie wiem co z tym fantem zrobić :(

Jest zazdrosny, strasznie... Ostatnio zwyzywał robotników, którzy mnie zaczepili.. A on szedł kilka kroków za mną, więc nie wiedzieli, że jesteśmy razem. Mimo to seks jest fatalny. Nie wiem czy może ja jestem za bardzo wymagająca...?

Gość Kosmopolitanka90
Gazet? Nie czytam prawie w ogóle. ;) Chyba za dużo siedzę na tym forum i dowiaduję się o coraz to nowszych dewiacjach. ;)

Żona jest tak.. jeśli już mu to mówiłaś to teraz trzeba przejść do czynów ..faceci są z początku zszokowani ale powinnaś przejąć inicjatywę i pokazać mu o co chodzi.. przecież wiesz oni są prości i niedouczeni i trzeba co niektórym to pokazać albo prostymi słowami wytłumaczyć .

Pokazywałam, próbowałam... Ale te jego durne teksty i komentarze czy szturchanie mnie w rękę odbierają mi ochotę na seks. Już łopatologicznie jak do dziecka mu tłumaczę... No i co ja mam zrobić jeszcze? Nawet nie potrafię powiedzieć czy Go kocham, czy to przyzwyczajenie... I jeszcze najlepsze. On ma w planach wyjechać do Holandii i to już w najbliższym czasie. a ja co?

Żona czy to znaczy że on twoich potrzeb nie widzi w ogóle i jest pewny tego że jak Cię ma to ma wszystko :D źle ..to źle dla Ciebie że tak myśli to zabija uczucie pożądania .

A Ty skoro nic do niego nie czujesz,zwyczajnie poszukasz sobie innego,któremu nie trzeba będzie niczego tłumaczyć.

Tak właśnie jest.. chyba, bo inaczej wyjaśnić tego nie potrafię. A mnie desperacja bierze, bo jak długo można... Czasami czuję się upokorzona, że tak ciąglę do nego przychodzę... Wystarczy, że go pogłaszczę, a on już do mnie z tymi swoimi durnymi tekstami. Aż strach wychodzić z domu, boję się, że pewnego dnia zaciągnę jakiegoś obcego faceta do bramy :)

Gość ekks_slask
Żona.. - przyjedź do mnie to się nadotykasz że hej , nawet na zapas :P, a grę wstępną to ci strzele nawet i godzinną jak masz ochotę

Gość ekks_slask
wilgotna - no co trza pomóc kobicia jak w potrzebie jest :)

Gdyby to było takie proste :) ps. też jestem ze Śląska :P

a jakie to są te "durne teksty" o których wspominasz??? a myślałaś o wibratorze?

Wibrator nie zastąpi faceta...

kup sobie wibrator, i powiedz mezowi jak go zauważy niby "przypadkiem" że skoro on się nie stara, i skoro gra wstępna tak go meczy, to musisz sobie sama jakoś pomóc, i że jesli ci się znudzi ten przedmiot to poszukasz sobie kogos kto nie meczy sie grą wstępną

no nie zastąpi, ale da twojemu facetowi do myslenia

Żona te teksty też mnie niepokoją .. czyli Cię nimi zbywa aż odechciewa się wszystkiego .. jak to się mówi . a czy przed było lepiej ..nie zauważyłaś tego u niego ..