Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaa

Trwałe oszpecenie

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaa

co ma zrobić dziewczyna ktora jest trwale oszpecona i nie ma metod żeby to zlikwidować? może od razu lepiej się zabić?

Gość onaaaaaaaaaaaaa
up

Gość pineapleboobs
a o jaki oszpecenie chodzi :{

Gość Ajm Grejt
cHYBA NIE MA INNEGO WYJSCIA...

Gość bOSKA 7777
NIE DOŁUJ SIĘ ZNAM KILKA OSÓB TRWALE OSZPECONYCH KTÓRE UŁOZYŁY SOBIE ŻYCIE. MAJĄ FACETÓW I SĄ SZCZĘSLIWE BEDZIE DOBRZE

Gość onaaaaaaaaaaaaa
spowodowane zmianami naczyniowymi , chorobą...na całym ciele jest widoczna siatka żył nawet na twarzy... nie można niestety nic z tym zrobić

Gość bOSKA 7777
TO JESZCZE NIE TAKIE STRASZNE ZNAM DZIEWCZYNY PO WYPADKACH Z CALA TWARZA ROZWALONA I ZYJA DALEJ

Gość KAFFFFFFFA
Można to usunąć laserowo!!!

Gość onaaaaaaaaaaaaa
no właśnie nie zupełnie bo laserowo usuwa się pojedyncze popękane naczynka ,albo zylaki, ale nie takie rozległe zmiany :( a na tarzy o zupełnie nie da się z tym nic zrobić bo mogło by to uszkodzic wzrok

Gość wiem_jak_to_jest
Ta dziewczyna jak dorosnie to zrozumie ze najwazniejsza rzecza w zyciu nie jest wyglad. Nie ona jedyna nie jest piekna. Jest pelno ludzi, ktorzy choruja na choroby dermatologiczne, sa po wypadkach i oparzeniach i zyja normalnie. Wiadomo, ze swiadomosc swojej ulomnosci fizycznej zle wplywa na psychke czlowieka- ale trzeba sprobowac sie zaakceptowac. Ja mam juz od kilkunastu lat oszpecona twarz i pomimo tego ze wiadomo nie czuje sie z tym najlepiej, to mam chlopaka i prowadze calkiem zwyczajne zycie. Glowa do gory- pomimo tego co probuja nam wmowic media, to nie wyglad stanowi o wartosci czlowieka.

Gość a w jaki sposob
masz oszpecona twarz?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też mam chlopaka ,ale ciągle wpadam w kompleksy przez niego np jak nie chce się kochać ze mną myślę wtedy ,że to przez te moje zyły...albo jest dla mnie ni miły często mi wytyka wady wyglądu... a boję się ,że inny mnie nie zechce... normalnie nic tylko się zabić .. taka mam ochotę i to często ostatnio.... dzisiaj nawet wyszłam na balkon i zastanawialam się co by było jakbym skoczyła czy by mnie coś bolało.. nawet przez chwilę mialam ochotę to zrobić..

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
staram sie mimo wszystko dbać o siebie , ładnie ubierać , trochę te zyłki maskować ,ale czasem mam takiego dała ,że mi sie wszystkiego odechciewa.. dzisiaj tak jest..wogóle ostatnio tych dni jest coraz więcej

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up

Gość -Chmurka-
Znam dziewczyne, ktora ma zdeformowana buzke, przy ustach. Ale dla mnie jest piekna, jest przemila, duzo sie usmiecha. Ma bardzo ladna figure, dobrze sie ubiera, nosi gustowna bizuterie - to moze tez ogolnie pomaga w przypadku akceptacji ludzi ktorzy patrza na wyglad. Ona odnosi sukcesy w pracy, ma narzeczonego. Moze sie w duszy przejmuje wygladem, ale po paru minutach rozmowy z nia czlowiek nie zwraca uwagi na to,ze cos z jej buzia nie tak. Cudowna osoba, tacy wlasnie ludzie sa piekni. Spotkalam tez kiedys dziewczyne bardzo puszysta, ale tez sie wydawala piekna - miala niesamowite poczucie humoru, piekne dlugie wlosy i niesamowite powodzenie u facetow!