Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbłąkana_dusza

Znajdzie się tu jakaś bratnia dusza...

Polecane posty

Zbłąkana - i tu chcesz to zaufanie odbudować...Ciekawe:) Duchy są spoko, jesli dobre a ja sie mieszczę w tym przedziale:))

Gość zbłąkana_dusza
Ja kilka lat temu poznałam taką bratnią duszę w necie, teraz już w realu się znamy, choć to dwie strony kraju..., a zaczęło się o studiach i szukaniu pierwszej pracy na jakimś forum...

Gość zbłąkana_dusza
Duchu na dzień dzisiejszy chcę pogadać, a zaufanie buduje się długo i to w realu...

a ja mam 20 lat niespełna... dolny śląśk. pozdrawiam i zapraszam na pogawedki..nudzi mi sie i tez szukam normalnych ludzi..13655003

Gość dobrze prawisz atrament
zaufanie zależy od czlowieka na jakiego trafisz

Madzia ma całkowitą rację...Jeśli nie będziemy ufac, to co nam zostaje ? wieczna podejrzliwość,strach przed krzywdą i samotność + zdziwaczenie

Dokładnie. Wiem, że zaufać jest trudno, ale później satysfakcja z tego, że jednak poznaliśmy miłą, normalną osobę przewyższa chyba cały strach ;)

mnie się wydaje..że tez cięzko mi będzie zaufac...choc zawyczaj jestem ufna..ale boje się tez, że po tym jak zsotwił mnei mój ukochany, z którym wiązałam życiow plany, to nie bede mogla pokocha cnikogo, bo będe w nim szuka c tego co miał poprzednik..chciałabym by był dokładnie jak sobowtór..:(((

Gość zbłąkana_dusza
Dziękuje za wypowiedzi... dobranoc :) P.S. Obecnie nie korzystam z gg