Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_24lata

Już mam tego wszystkiego dość!!!!!

Polecane posty

Żeby nie było, że ja nie mam ani znajomych ani zainteresowań. Bo znajomych mam mnóstwo a zainteresowań sporo. Tylko mam ciągle uczucie pustki i samotności. Bo nie mam z kim dzielić uczuć, których w sobie mam za wiele :(

Jak się coś poczuje raz to ma się ochotę poczuć ponownie... a tu chodzi o miłość. Bo to największy narkotyk

Gość Siedzę i myślę
I wymyśliłam, ze Ty chyba jesteś spokrewniony z moim facetem... Szczerze, Gościu, laski nie lubią takich popierdółek, musisz być męski, pokazać, ze się nie mazgaisz na każdym kroku. A jeśli Ty non-stop myślisz o tamtej i łazisz taki zdołowany to ja się wcale nie dziwie, ze nie masz nikogo. Trzeba zapomnieć i tyle. Mnie facet jak się bałam ze jestem w ciąży powiedział, że mam zbierać na skrobankę bo on nie będzie tego bachora wychowywał, a byłam przekonana, że to ten jedyny... Widać to co myślimy, a to co ma dla nas los przygotowane to dwie różne sprawy:)

Widzisz umiem pomagać innym jak teraz ratuje związek mojego kumpla z koleżanką tłumacząc tej koleżance dlaczego nie warto było zerwać ale sobie nie potrafię. Paradoks

Gość -Malinka-
Masz depresje i nerwice a leki bierzesz? Ja bralam na depresje i zaluje tylko,ze tak pozno. Polroczna kuracja, fluoksetyna postawila mnie na nogi juz po 2 m-cach. Teraz jestem dlugo po kuracji i widze,ze nawet jak lapie doly, to nie sa tak ciezkie no i napady paniki minely jak reka odjal.

Nie biorę leków bo wiem, że mają efekty uboczne. Chodzę na terapię behawioralno-poznawczą. Taki napad właśnie miałem w sobotę. Dziś stara mnie złapać ale się nie poddaję!