Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary znajomy

Obrazila sie bo wyslalem jej linka do tej piosenki...

Polecane posty

Gość fghh
:)

Gość Stary znajomy
Troszke wiecej :)

Gość Stary znajomy
Naprawde myslisz, ze to moj problem? :)

Gość babcia gertruda
ta piosenka jest urocza. jak można się za coś takiego obrazić? :o

Gość Stary znajomy
Moim najwiekszym problemem (niestety dlugotrwalym) bedzie w najblizszym czasie kredyt hipoteczny, ktory mam zamiar wziasc by kupic mieszkanie i wyprowadzic sie na "swoje". Chcesz splacic za mnie ten kredyt? :classic_cool:

Gość Stary znajomy
Ile masz jeszcze do splaty? :) I jaka jest miesieczna rata? ;)

Gość Stary znajomy
Nie :) Starczylo Ci 200.000 na dom? Ja mam zamiar wziasc 150.000 na m3 w bloku :) Jak Ci na imie? :classic_cool:

imienia nie podam do domu dołożyłam kasę którą miałam wcześniej - jakieś 30% , działkę miałam wcześniej budowałam systemem gospodarczym - logistykę całą udźwignęłam sama -dało radę :)

Gość Stary znajomy
Szkoda, ze nie chcesz podac imienia :) Zycze powodzenia przy splacie kredytu ;) Bedzie Ci potrzebne :classic_cool:

jeśli chcesz - na maila możemy pogadać .... w ogóle to - może przekonam Cie jednak do budowy domu? super tak usiąść rano na tarasie z filiżanka kawy w dłoni , ptaszki śpiewają , zielona trawka ....:) mogę podesłać link do miejsca w sieci (forum) gdzie są fajni ludzie budujący i urządzający domy , mieszkania - bardzo mi pomogli :)

Gość Stary znajomy
Wybacz, ale wole mieszkanie w aglomeracji miejskiej, niz tulanie sie po bezdrozach ;) W przyszlosci mam zamiar zainwestowac w dzialke poza miejsciem zamieszkania (tak daleko jak tylko sie da). Ale to sa bardzo odlegle plany... Na chwile obecna moim marzeniem jest wlasne, przytulne mieszkanko. Dzisiaj puscilem totolotka :D :classic_cool:

oj , z tym totolotkiem to pojechałeś :) :) :) obawiam się, ze bez kredytu się jednak nie obejdzie :P jak bedziesz kupowal działke to uważaj na to : - żeby była uzbrojona w media - żeby w planie zagospodarowania nie było obok np. supermarketu lub fabryki :P - żeby miała możliwość zabudowy (na przyszłość) czyli możliwość odrolnienia choć jej części - na warunki geo - żeby nie stała na torfach , kurzawkach , czy innych dziadostwach takie tam - zwichrowanie po budowie :)

Gość Stary znajomy
Daj mi buzi w policzek :classic_cool: Chce takiego przyjacielskiego buziaka :D

nowa tu jestem ..... nie całuje sie z obcymi facetami - nawet tymi bardzo sympatycznymi jak Ty :) a serio - nie potrafię zrobić takiej emotikonki z buziakiem :P jakby była ikonka z rumieńcami to bym ją właśnie teraz wkleiła :) :) :)

Gość Stary znajomy
Przeciez nie jestem obcym facetem... Znasz mnie juz... kilka minut ;) Moja mama zawsze mi powtarzala, ze znajomosc pomiedzy kobieta i mezczyzna zawsze sprowadza sie do jednej i nieuniknionej kwestii :classic_cool: Dzisiaj jej przyznaje racje :o Wrocmy na chwile do kredytu :classic_cool: Ten ogromny debet bedzie ciazyl tylko i wylacznie na Twoich barkach? Pomaga Ci ktos w jego splacie? Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze istnieje na swiecie kobieta, ktora podjelaby sie takiemu wyzwaniu (splaty tak ogromnego kredytu w pojedynke) :classic_cool:. Plec piekna raczej do ambitnych nie nalezy. Niestety wiem to z doswiadczenia. Żerujecie tylko na innych :o

Co do znajomości między kobietą a meżczyzną - masz rację .... borykam się właśnie z tematem - kurcze - masakra :( Co do kredytu - mam męża - spłacamy razem Pracuję , zarabiam , ale sama z taką ratą bym nie wydoliła Acha - nigdy na nikim nie żerowałam - wszystko co mam osiągnęłam swoją pracą A co do znajomości - no tak , nie jesteś już obcy .... no to masz

Gość Stary znajomy
Skoro dostalem od Ciebie buziaka to chyba mam prawo poznac Twoje imie i miejsce zamieszkania? (dokladny adres i numer domu). :classic_cool: Ja mam na imie Krystian, jestem z Lodzi ;)

Gość Stary znajomy
I tu sie niestety mylisz, moja droga, bo kazda kobieta, bez wzgledu na wiek i zyciowe doswiadczenia, jest naiwna :) Wiem, ze z trudem przyjdzie Ci przyjac ta informacje do wiadomosci, ale niestety taka jest natura kobiet. I nawet nie probuj mi wmowic, ze Cie obrazam :classic_cool: Jak Ci na imie? :)

Gość Stary znajomy
Ehm... a juz ludzilem sie nadzieja, ze rozmawiam z porzadna, szanujaca sie kobieta... A tu kolejne rozczarowanie, kolejna darmowa prostytutka, ktora bije po rogach porzadnego mezulka, ktory glowi sie i troi by ow prostytutce niczego nie brakowalo. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze niczego nieswiadomy maz nie jest niczemu winien... On po prostu pokutuje za swoj kiepski wybor. To nawet nie jest zalosne. Brak mi slow by okreslic to co robisz. Zycze Ci tyle samo doznanych upokorzen (a moze i po sto kroc wiecej) jakie fundujesz swojemu facetowi.

wiedziałam - reakcja typowego faceta ale - masz rację - w każdym jednym słowie , dlatego decyzje podjęłam - pomogłeś mi ..... Dziękuję .....