Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ja tez nie rozumiem. Po prostu - papier wszystko przyjmie, nie ma to jak anonimowo sie powyzywac. Gratuluje gromadki Ja ostatnio z jednym roczniakiem ledwo wyrabiam. Chociaz moze gdyby mial sie z kim bawic moze byloby latwiej....:D

Dzięki :) Z wyjątkiem najmłdszego skarbka dzieci potrafia sie zając sobą i ładnie się bawić :) Co do karmienia to jest naturalne, karmi sie od wieków i nie widzę nic okropnego w karmieniu dyskretnie dziecka....

Gość Pi86
Beatka a o antykoncepcji kiedyś słyszałaś??

Gość alot
Pi86: A o tym słyszałeś?? Dzieci nigdy nikomu się nie żałuje

Gość alot
Popieram karmienie piersią !!!

Gość szalone kierpce
A ja popieram ogólnie karmienie ;) nie ważne jakie ale ważne by dziecko było najedzone i nie głodowało a niestety bywają i głodujące dzieci :(

Gość ja tez jestem za
pozdrawiam mamusie gromadki dzieci tez mam 5 :)

Gość polinnnnnaaaa
beata zaszłas w ciaze z mają miesiac po urodzeniu kuby????? :O jestes normalna???

Gość ijan
czy wyście wszystkie powariowały? teraz robicie nagonke na tych co nie karmia piersia... niech kazdy sobie karmi jak mu sie podoba... po co zakladac takie topiki... no chyba, ze kogos podnieca prowokacja ...Beatka.... - chyba sie bardzo nudzisz, nie masz lepszych tematow?

a wy karmiące piersią robicie nagonkę na nie karmiące i wyzwiska od wyrodnych matek i że wcale nie ma więzi z dzieckiem, hm??? dodam ze ja nie mam nic karmieniu cycem ale bez przegięć karmienie większego dziecka niż roczne jest dla mnie odbiciem bo tak duże dziecko nie wiadomo po co wisi przy cycu skoro je wszytko

ach i jeszcze publiczne karmienie jak dla mnie jest wstrętne ale niektórym chyba mleko zalewa mózg bo potrafią przy stole wywalić cyca

Gość do myszka83
ale jesteś paskudna:-o

Gość nie dość że twarz
szpetna to jeszcze gówno do powiedzenia :-D

Ludzie - karmienie piersią , a nie "cycem " Żenada :O

myszka83- zgadzam się z tobą. rozumiem, że czasem zdarzy się sytuacja , że dziecko wyje i trzeba je nakarmić... ale można to zrobić dyskretnie, na uboczu, tak żeby nie wszyscy musieli to oglądać... ale do niektórych kobiet to nie dociera. w supermarkecie przy kasie niektóre potrafią cyca/pierś (jak kto woli) wywalić... a karmienie piersią tylko do momentu gdy dziecko nauczy się jeść z butelki .a tą naukę trzeba jak najwcześniej zacząć.

Karmienie piersią jak najbardziej a w miejscach publicznych dyskretnie bo mamusia z wywaloną piersią i maluch jej uczepiony to nie eleganckie. I jak widzę takie obrazki to mam wrażenie że mamusia na rzecz płodzenia dzieci wyzbyła się kultury ,dobrego smaku i inteligencji.

Deth -a czemu to ma się jak naszybciej nauczyć z butelki ? To jakaś nowa teoria ? ;)

* Death..........- przepraszam za błąd :)

jezu beatka naprawdę tyle dzieci masakra i taki krótki odstęp między nimi

A dlaczego wy robicie nagonki na kobiety ktore karmia butelka? Ja sie nie czepiam tych co karmia piersia ..wazne by dziecko bylo najedzone!!!!!!!!

ja wielokrotnie usłyszałam że jestem wyrodna bo tylko 3 tyg karmiłam i ze brednie mówię o tym ze nie miałam mleka itp itd

Zupełnie się tym nie przejmuj .Ja karmiłam tylko piersią i wciąż słyszłam,że dziecko na pewno jest głodne i niedożywione ;) Miej w nosie "życzliwych " 🌻

Ja karmiłam bardzo krótko bo moja córcia miała taki apetyt że 2 cycki jej nie starczały i wiecznie głodna była a poza tym ja nie lubiłam karmić piersią.

Karmienie piersią nie jest obowiązkowe ;) Ja lubilam :)