Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dk Dk Dk Dk

ON CHCE SEXU Z INNYMI

Polecane posty

Gość wolne zarty chyba jest bardzo
niedojrzaly :o zajebiste wytlumaczenie zeby sobie pobzykac :o na pewno bardzi cie kocha jak chce Cie zdradzic :o

Gość Dk Dk Dk Dk Dk
Z wami nawet nie można normalnie popisać :/ Normalnie chyba zrezygnuję z pisania na kafe :D nie ma co :/

Gość Dk Dk Dk Dk Dk
Nawet jeśli mocno kocha może zdradzić dlatego bo chcę to zrobić z "czytstą" panna ?

boszzze, dziewczyno nie badz naiwna :o odwroc sytuacje!!!

Gość Nikt_Znaczący
Uwierz mi, że naprawdę wyjątkowy to byłby facet gdyby z Tobą został. I jakkolwiek strasznie to brzmi, to sama jesteś sobie winna, wiążąc się z prawiczkiem. On i tak Cię zdradzi, a Ty co najwyżej zapewniasz mu opcję rezerwową. Po prostu dostałaś chłopaka, który nie wyszalał się wtedy kiedy robili to wszyscy.

Gość Dk Dk Dk Dk Dk
Tak on chce mi dorównać :( ale on nie rozumie że ja to zrobiłam z kimś gdy go nie znałam :( ja go nie zdradziłam a on chce mnie zdradzić bo jak inaczej to nazwać :(

Gość Nikt_Znaczący
Na dzień dzisiejszy to on czuję się gorszy i to będzie w nim siedziało i narastało. Jedyne co możesz z nim zrobić to wysłać go do psychologa i tyle. Tu nie ma nic racjonalnego, jest po prostu głupie męskie ego. Z resztą możesz poszukać w necie, problem nie jest niczym szczególnym, ludzie często o takich rzeczach piszą na forum. Z drugiej strony jeśli chłopak jest naprawdę wrażliwy, miał okazję, ale czekał to wtedy jest nadzieja. Bo spójrz z jego strony, on czekał na Ciebie całe życie, to miało być z jego strony coś wielkiego. A Ty nie okazałaś się być taka idealna (broń Boże to nie jest krytyka). I wtedy rozmowa, że to i tak było dla Ciebie coś wyjątkowego, coś czego nigdy nie przeżyłaś, coś na co czekałaś całe życie itp. mogłaby pomóc. Ale biorąc pod uwagę jak Cię potraktował to raczej nie ten typ.

Gość Dk Dk Dk Dk Dk
Do psychologa chcemy właśnie pójść oboje razem bo jakoś ostatnio nie potrafimy się dogadywać i powiedział że tylko tam znajdziemy rade jak mamy sobie pomóc wzajemnie... Ja go rozumiem. Czekał tyle lat na kogoś takiego jak on. Znalazł mnie, pokochał ale stwierdził że ja się już wyszalałam w życiu i teraz jego kolej bo nie po to czekał tyle lat by być z taką co sie puszczałą z każdym :( ehh...:(:(

Gość Nikt_Znaczący
Sama widzisz, z resztą jest podobno sporo dziewczyn, które wariują na punkcie przeszłości faceta, tak więc problem dotyka obu płci i na początku związku trzeba było nad tym pomyśleć. Teraz pozostaje jedynie życzyć wam powodzenia:)

dziewczyno, ale Ty sie przeciez z nikim nie puszczalas :o mialas 1 stalego partnera, przeciez moglo tak byc, ze bylibyscie zaswze razem, jego wtedy nie znalas, to ewidentnie on ma problem ze soba

Gość Nikt_Znaczący
Tak, tylko jeżeli to jest chłopak typu tych jakich znam, to wydaje się być idealnym kandydatem na stały poważny związek. Nie imprezuje za bardzo, za dziewczynami się nie ogląda, jest w miarę ustatkowany, szuka tej jedynej. A potem okazuje się, że ona jest prawie idealna, a jego zaczyna wyżerać coś od środka z powodu tego prawie. I z reguły kończy się to rozpadem związku, tak więc to raczej jest ich problem. Ewentualnie on to ukrywa do pierwszej poważnej kłótni, a ona czuje się jeszcze gorzej jak to słyszy. Idealny przykład - kumpel odrzucił kiedyś seks z koleżanką, bo jej chodziło tylko o seks i czekał, odrzucił kolejną propozycję związku ot tak zobaczymy co z tego będzie itp. A potem trafia na dziewczynę jak autorka tematu. I pojawiają się pytania - czy warto było czekać? W czym jestem od niej gorszy itp. I choć ma to niewiele wspólnego z prawdziwym uczuciem, to jednak te emocje są i niszczą, tym mocniej im dana osoba wierzyła, że seks powinien wiązać się z bardzo silnym uczuciem.

I czego tu się dziwić? JAki facet wytrzymałby w takiej sytuacji? Być wcześniej prawiczkiem i wylądować z panną co wcześniej miała innych? Wstyd i sromota. To się dopiero nazywa przegrać życie...