Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kryzysowaaa narzeczonaaa

Pierwsza randka od rozstania z ex

Polecane posty

mam stressaaaa... jest to moja pierwsa randka od kiedy rozstałam sie z ex. Boję sie porówenań. Nie wiem czy jestem na tą randkę gotowa psychicznie. Nie chce siedzieć w domu i myśleć o byłym.

Gość same wulgaryzmy
dziekujemy za informacje chuj na do tego,to nie nasza randka

Gość smutek jest w nas ...
nic sie nie bój jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz.... a moze wyjdzie z tego cos milego :)) mam nadzieje ze spedzisz miło czas a myslec o popwrocie i tak pewnie bedziesz bo nadal gdzies go tam kochasz ale dzis boli mocno za tydzien mniej a za miesiac jeszcze słabiej ... spróbuj przeciez to nic nie kosztuje :))

nie ma za co bardzo bym chcała zeby Ci sie udało ... wiem co przezywasz i taka odskocznia moze dobrze Ci zrobic mam nadzieje ze okaze sie fajnym facetem i napiszesz mi tu pozniej ze poszlo fajnie a nawet jesli nie to za jakis czas mozesz spróbowac z kims innym wazne zeby chociaz probowac isc do przodu ... bedzie dobrze :*

A jesteś pewna ,że zamknęłaś już tamten rozdział ? Jeśli zamknęłaś definitywnie to randka może być udana i pomyślisz o byłym tylko z sentymentu a nie dla porównania. :) A długo byłaś z byłym i jak dawno się rozstaliście??

a ile mineło od rozstania ??

To bez wahania spotykaj się z innymi wybij sobie tą świnie z głowy nie zasługuje na Ciebie. Tym bardziej ,że bezczelnie i bez klasy rozstał się z Tobą. Spotykaj się z innymi korzystaj z życia i powiem coś co Cie może zdziwi lepiej ,że teraz zdradził niż po ślubie :) teraz możesz chociaż sobie ułożyć ,życie z kimś porządnym :) i wiesz jak to mówią "Co z oczu to z serca" a Ty leć na randkę i baw się dobrze kochana 😘

Gość aha i ach
Baw się dobrze na randce. Nie porównuj, tylko odkrywaj nowego cudownego człowieka, trzymam kciuki :)

dokładnie ja tez bym zdrazy nie wybaczyła ... bo wiem ze jak zrobił raz to predzej czy pozniej zrobi drugi ... zauwazyłam ze jak facet robi cos raz to i tak predzej czy pozniej to powtórzy .. :// takze baw sie ciesz z zycia iiiii czekaj na kogos wartosciowego bo napewno Ci sie taki przytrafi a kto wie moze juz przytrafił :P?