Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gelanda

Tanie apteki w Warszawie - gdzie?

Polecane posty

Witajcie. Szukam w stolicy taniej apteki gdzie mogłabym kupować przede wszystkim leki pierwszej potrzeby, typu: przeciwbólowe, na przeziębienie, goraczkę, katar itp. Polecicie coś godnego uwagi? Dzięki z góry.

Gość joannna123
Na terenie Warszawy są dwie tanie apteki godne uwagi moim zdaniem. Jedna mieści się na ul Złotej w centrum, a druga na mokotowie na ul. Puławskie / róg Wałbrzyskiej i są to Apteki za Grosze. Najpopularniejsze leki możesz kupić tam w bardzo niskich cenach, nawet 30-40% taniej niż gdzie indziej.

Mogę tylko potwierdzić to, co napisała joanna123. W Aptekach za grosze jest chyba rzeczywiście najtaniej w mieście. Najczęściej chodzę do tej zlokalizowanej na złotej bo mieszkam w pobliżu. W tej na puławskiej też bywam i muszę powiedzieć że cenowo się nie różnią, co nie jest takie oczywiste w przypadku aptek innych sieci.

Gość Malina b.
Najtaniej jest w internecie. Obserwujecie np. to - http://www.i-apteka.pl/ ? Porównajcie sobie ceny. Nie rozumiem po co przepłacacie, skoro można to samo kupować znacznie taniej?

Gość gość
Sporo osób u mnie w pracy zachwalało ceny w aptece Namex u nas w okolicy, w pobliżu ronda Wiatraczna, więc przeszłam się tam ze dwa dni temu. Rzeczywiście cenowo jest bardzo przystępnie, a jeszcze trafiłam na akcję – wszystko po 2 zł to wyszłam stamtąd z całą siatą różnych medykamentów ;)