Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma paulinkiii

Gdzie pwoinny odbywac sie odwiedziny ojca z dzieckiem.

Polecane posty

Gość mamma paulinkiii

Moja corka ma prawie roczek.Ojciec malej siedzi za granica i raz do roku przyjezdza na urlop do polski na 2-3 miesiace.Widzial corke tylko 2 razy.A raz bylysmy u niego ale nie pwoinnam do niego chodzic.Za tydz. wyjezzda za granice na kilka miesiecy i ostatnio spotkalismy sie w miescie i mowil ze cche sie spotkac z corka.Ok.Ale gdzie takie spotkania powinny sie odbyc.Ja do niego nie pojde ani on do nas tez nie przyjdzie.W takim razie gdzie???????

Gość ale głupie pytanieeee
najlepiej na dworze na mrozie,najwyżej dziecko zamarznie.

Gość mamma paulinkiii
Normalne pytanie.czy ktos ma taka sytuacje jak ja???

Gość mamma paulinkiii
Normalne pytanie.czy ktos ma taka sytuacje jak ja???

Gość jasneeeeeeeeeee
"Ja do niego nie pojde ani on do nas tez nie przyjdzie" sorry, ale co to oznacza???? co wy dzieci jesteście???!!!!!

Gość mamma paulinkiii
Dlaczego dzieci.Umowilismy sie ze pojdziemy na spacer.I moze byc.

A jak będzie -20stopni mrozu też bedziecie chodzić na spacery z dzieckiem??????????!!!!!!!! Dziwne podejście macie... Biedne dziecko... Macie dziecko wiec co za problem spotkać sie w domu chyba najlepiej dla dziecka a nie szlajać się nie wiadomo gdzie!!!!

A jak będzie -20stopni mrozu też bedziecie chodzić na spacery z dzieckiem??????????!!!!!!!! Dziwne podejście macie... Biedne dziecko... Macie dziecko wiec co za problem spotkać sie w domu chyba najlepiej dla dziecka a nie szlajać się nie wiadomo gdzie!!!!

Gość trzeba było sobie lalke kupic
nikt nie ma takiej sytuacji, bo na dziecko to decydują się osoby dorosłe a nie gówniarze, którzy później droczą się między sobą.

Gość a dlaczego do niego nie pójdzi
esz i on do Ciebie? Dla mnie to jakieś dziecinne, jak ojciec na spacerze może spędzić z dzieckiem czas w takie mrozy? Rozumiem latem, ale teraz? Mała pewnie ma swój pokoik, więc zaproś go do jej pokoiku i niech z nią spędza czas, bawi się z nią itp, a Ty nie musisz przecież z nimi tam siedzieć.

Gość mamma paulinkiii
Spotkalismy sie poszlismy na spacer. Teraz wam powiem dlaczego nie chce sie z nim spotykac w domu bo nie mam warunkow bo mieszkam w kawalerce. A po zatym dzis powiedzial mi ze chce wszystko zaczac od nowa i wrocic do nas.

Gość i co mu powiedziałaś
Ale dupek.Nie ma innej pod reka to mysli ze wrocisz.A co mu powiedzialas?

Gość mamma paulinkiii

Gość wazonik z kwiatkienmm
ciekawt temat.Ja mam ten sam problem.

Gość etertet
Ty też mieszkasz w swoim kartonie a ojciec dziecka w swoim??

wg mnie kawalerka nie kawalerka spotkac z dzieckiem moze sie u Was dziecko bedzie czulo sie bardziej bezpieczne w swoim domku nie wiem jakie byly powody odejscia, ale jezeli chce wrocic to wg mnie kazdemu nalezy sie druga szansa

Gość mamma paulinkiii
Zstawil mnie w ciazy w 2 miesiacu.Wyrzucil mnie ze swojego mieszkania.Zero kontaktu przez 5 miesiecy.Potem 1,5 miesiaca przed porodem chcial do mnie wrocic.Zgodzilam sie.A potem znow mnie zostawil, powiedzial ze jednak nic z tego nie bedzie.Tydzien przed porodem mnie zostawl i wyjechal za granice.Za granica byl 10 miesiecy i przyjechal na urlop.A i tak teraz wyjezdza za granice i wroci dopiero pod koniec roku.

Dziewczyno i Ty się jeszcze zastanawiasz nad jego powrotem, kopnij gada w duuuuuupe i zacznij układać sobie życie, ale bez niego... Aż mnie trzęsie jak czytam takie bzdury, raz, drugi, trzeci Cie zostawił a Ty masz jeszcze wątpliwości, nie funduj tego co sama przeżyłaś własnemu dziecku

Gość mamma paulinkiii
Nie zastanawiam sie nad jego powrotem. A jesli chodzi o kontakty jego corka czy w tej sytuacji zabranic mu kontakotw calkowicie.Moja rodzina mowi ze jestem glupia ze wogole z nim rozmawiam i sie z nim spotykam. Dlatego nie cche sie z nim spotykac w domu ani u mnie ani u iego wole neutralny grunt.Bo nie dalby mi spokoju.A po zatym boje sie z nim przebywac sam na sam w domu.On jest nie obliczalny.

Gość mamma paulinkiii
Akurat placi regularnie alimenty i zawsze wczesniej dostaje.Platne do 15 a ja juz 5 mam kase.Tylko zalega mi 1000zł za wyprawke i nie chce oddac.Teraz byl w polsce 2 miesiace corke widzial 2 razy.