Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peanuts and honey.....

moja matka mnie poniża

Polecane posty

od wielu lat. Przed chwilą mnie opieprzyla, bo mówiłam, że nie mam na nic siły. Znów straciłam pracę (pracodawca urządził mnie w świński sposób, zrobił wszytsko, żeby mi wmowić, że będę tam pracować jeszcze wiele miesiecy, przeczuwałam, że mi zrobi numer, ale i tak nic nie mogłam zrobić, żeby mnei nie wyrzucili). Mam koszmarne przejścia za sobą w pracy, ale wiem, że nie mogę się poddać i położyć i patrzyć w sufit, bo czym dłużej bez pracy to będę w gorszym stanie. Tylko nie mam siły na niektóre rzeczy :( Skupiam się na szukaniu pracy. W dodatku mało kiedy mogę liczyć na słowa otuchy. Kurde, znów się rozklejam :(

dziękuję 🌻 :) Ja już nie wiem w co ręce włożyć, żeby dotrzeć do wielu pracodawców gdzie mogłabym pracować.

jestem pewna ze napewno znajdziesz fajna prace .... i wtedy moze mama Cie doceni... a jak masz potrzebe płaczu to płacz on naprawde czesto przynosi ulge :))

w dodatku mam wrażenie, że każdy na wstępie mnie podejrzewa o chęć zajścia w ciążę a ja mam tyle zlych przeżyć związanych z brakiem pracy i z samą pracą, że ciąża to ostatnia rzecz, o której bym marzyła.

powinnam z tym chodzić do psychologa, a nie truć na forum, ale na to też nie było czasu jak pracowałam 10-12godz.na dobę. Zresztą psycholog nie okaże mi uczucia.

wiesz powiem Ci psycholog to dobra sprawa ja np studiuje psychologie i powiem Ci ze nawet samo czytanie o niej wiele daje czytasz i odnosisz to do swoich własnych przezyc ... czasem mozesz wyciagnac naprawde wnioski które moga Ci naprawde pomóc a z ta ciaza to moze jest tak ze za duzo mowisz o dzieciach i dlatego niektórzy tak to odbieraja a nie inaczej ja np zdaje sobie sprawe ze wiele o nich mowie ale ja poprostu kocham dzieciaczki :P a o ciazy tez nie mysle :P wiem ze to ciezkie ale staraj sie jak najmocniej potrafisz nie przejmowac sie uwagami innych postaraj sie skupic na sobie i zauwazyłam ze nic tak nie poprawia nastroju jak motywacja a przeciez Ty ja masz - jest nia praca która gdzies na Ciebie czeka :)) takze głowa do góry ii powtarzamy sobie ze bedzie dobrze :))

ja o dzieciach nie mówię, ja jestem traktowana jak dziecko chyba. NA ostatniej rozmowie zostalam zapytana czy mam dziecko, czy mam meza, o wiek. Oczywiscie przeproszono mnie za te pytania :o, ale co z tego.

hehe no tak rozmowy to do siebie maja ale w sumie to sa takie rutynowe pytanka czasem bywaja o wiele gorsze takze sie nie przejmuj :))

nawet sie o mnie połowy prawdy nie dowiedzieli, bo widziałam juz do czego zmierza ta rozmowa a w CV jest dokładnie pół prawdy o mnie.

mam doświadczenie w innej branży niż moje humanistyczne studia. Bogu dzięki mogę jeszcze wpisać w CV tez ekonomiczne, ale nie magisterskie. Ale i tak wychodzę na nieuka.

i w tej innej branży szukam pracy, ale że tego doświadczenia jest raptem parę lat to i idzie mi jak krew z nosa:/

Gość gość
nie jestes sama ja znalazlam prace,a ona gada ze i tak nie dam rady bo do niczego sie nie nadaje

Gość Lili86
Hah skąd ja to znam !Moja matka powiedziała, że jestem debilem bo kicham hah :P zwisa mi co myśli na mój temat , przywykłam.