Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska 2666666666666666666

dzisiaj widze sie z eks............

Polecane posty

o czym rozmawiac ?a o czym nie? W ogole jak sie zachowac?

Gość jestem dzisiaj napalona
a po co sie spotykasz z ex??

Nie udawać. Nie grać cudzej roli. Nie brać niczego jak obietnicę. Być własną matka która od poczatku sprzeciwiała się temu związkowi.

Gość jedna mała m
jeśli jesteście ze sobą pogodzeni, to nie wracaj do przeszłości. Bądź sobą. Niczego nie udawaj. Niczego sobie nie obiecuj i nie narzucaj ani jemu, ani sobie. Wrzuć na luz. Postaraj się miło z nim spędzić czas i odnaleźć to co zgubiliście po drodze. Myślę, że jeśli obydwoje będziecie chcieli być razem to będzie dobrze - ale nic na siłę. Życzę powodzenia :)

Gość głos rozsądkuuuu
a autorka gdzie?:P

przepraszam juz jestem...to nie jest raczej spotkanie aby powrocic do siebie...nie jestesmy ze soba juz 5 miesiecy i jestem pewna ze nie wrocimy do siebie...a nie chce ingerowac w jego prywatnosc wiec pewnie pogadamy o dupie Marynie o pracy itd.....ehhhhhhh wydaje mi sie ze nic do niego nie czuje ale az strach sie z nim zobaczyc moze mi powrocic:(

Gość a taka pomiedzy brunet a blond
a kto odszedł?

dziwna sytuacja ...podobno milosc sie wypalila....on sprowokowal nasze rozejscie sie czyli on....niby rozstalismy sie w zgodzie nie bylo zadnej zdrady tzw trzeciej osoby itd....tak poporstu MOJA MILOSC SIE WYPALILA.....to uslyszalam nie czuje tego co wczesniej.....

po co temat zalożyłaś skoro nie odpowiadasz?:O

odpowiadam cały czas tylko jak założyłam temat...to musiałam coś załatwić a teraz jestem cały czas:) i licze na waszą pomoc:)

no tak:) niecierpliwiłam się:D moim zdaniem facet nie spotka się z Tobą tylko po to by porozmawiać o pracy i życiu, przecież wiesz ze faceci myślą o jednym, także albo chce cię przelecieć albo nawet chce powrotu:) W rozmowie bądź naturalna i nie miej pretensji o przeszłość

wiesz co znajac mojego eks napewno tak nie jest....spotykamy sie dzisiaj zeby cos zalatwic..miał cos mojego i dzisiaj mi to musi oddac..a przy okazji zaprosil mnie na kawke....ostatnio sam od siebie napisal do mnie maila i to rczej byly oficjalne maile...dowiedzial sie o zmienie w moim zyciu i byl ciekawy dziwne po tylu miesiacach ehh dziwny jest ten chlopak....a to ze mnie nie kocha jestem pewna w 100% dał mi to do zrozumienia stosunkowo nie dawno....nigdy sie nei narzucałam nie prosilam o powort nie wydzwanialam do niego itd...mam swoj honor i ciesze sie z tego dzieki temu szybciej wyleczylam sie z niego...poprzez brak kontaktu:)

najlepiej przekonasz się o jego zamiarach po spotkaniu. Skoro dał ci do zrozumienia, że nie kocha, to tym bardziej bądź wesoła, zadowolona i szczęśliwa, bardzo na luzie.. pokaż mu że świat się na nim nie kończy:) życzę powodzenia

dziękuje:) własnie taka mam zamiar byc zero wspominami o preszlosci zero prywatnego zycia...juz dawno pokazalam mu w mailach ze mam go gdzies , bylam wesola enegriczna i tyle:) napewno zdziwil sie:)

i tak trzymaj ;)🌼 i życzę Ci żebyś szybko poznała kogoś cudownego, bo nie warto wracać do ex:)

;-))))

Gość pani ogrowa
i jak? napisz jak było:)

Gość kaska2666666666666666666666666
właśnie się szykuje :) za godzinkę wychodzę:) na nic nie liczę pewnie spotkanie potrwa z 20 min i rozejdziey się każde w swoją stronę....